Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi az oka annak hogy senki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak hogy senki nem akar komolyan ismerkedni! Mitől félnek a nők?

Figyelt kérdés

2013. szept. 1. 20:50
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
A társkereső a legnyomorultabb formája a netes ismerkedésnek. Chaten próbáltad már? (bár már az sem a régi, még mindig jobb)
2013. szept. 7. 08:09
 22/34 A kérdező kommentje:
Nem akarnak sem írni sem chatelni!
2013. szept. 7. 19:30
 23/34 anonim ***** válasza:
Hogyhogy, rájuk írsz, hogy szia, azok meg válasz helyett befejezik a beszélgetést, vagy mi? Nem chateltem egy éve már, de ennyire nem bunkósodhattak el ott a népek!
2013. szept. 10. 13:05
 24/34 Girgoy ***** válasza:

Ha nem gond, visszakérdeznék:

Szerinted, Kérdező, mi az oka annak, hogy nem akarnak Veled megismerkedni a nők? Miért gondolod, hogy félnek?

(Komoly kérdés volt, nem kötözködő.)

2013. szept. 10. 13:26
 25/34 anonim ***** válasza:
Girgoy pszichiáter módjára kérdezett vissza. :)
2013. szept. 10. 22:56
 26/34 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi az oka de nekem semmi sem jön össze! Nem találok egy rendes párt! Egyszerűen nem írnak vissza! Chatet kinyomják és kész!
2013. szept. 11. 12:58
 27/34 Girgoy ***** válasza:
Kedves kérdező. Úghy tűnik, nem nagyon gondolkodtál el az okon, pedig hidd el: ezt a helyzetetet Te magad sokkal jobban ismered, mint mi, sokkal több infod van. Ha Te lennél a másik oldalon, miért nyomnád ki a chatet? Csak egyszerűen gondolkozz el lehetséges indokokon. És arra se válaszoltál (mert ez már a Te feltételezésed, a 2. kérdés), hogy miért gondolod a sok indok közül, hogy "félnek a nők"?
2013. szept. 17. 09:12
 28/34 A kérdező kommentje:
Mert nem tudom az okát! Ha tudnám nem lennék itt és nem kérdeztem volna! Teljesen normális életet élek! Nem iszok nem dohányzok és semmilyen káros szenvedélyem sincs! Megvan már szinte mindenem! Csak egy társ pár hiányzik az életemből! És kérdezem én ha valaki ismerkedni akar akkor mi a fenéért nem írnak a levelekre és nem akarnak csevegni hogy megismerjenek! Nehogy azt mond hogy bennem van a hiba!
2013. szept. 17. 13:08
 29/34 anonim ***** válasza:
Beszéljünk kicsit arról, mit jelent az, ha valaki minden mondata után felkiáltójelet tesz! Véleményem szerint gyerekes akaratosságot és dühös hisztériát jelent. Nem idegesíteni akarlak még jobban, de jelenlegi lelkiállapotod ellentétes a céljaiddal. És még ha a céljaid a legnagyobb nyugalom mellett is elérhetetlenek volnának, legalább elmondhatnád magadról hogy te olyasvalaki vagy, aki nyugalommal képes tűrni a totális vereséget is. Ez igazán férfias volna.
2013. szept. 17. 13:24
 30/34 Girgoy ***** válasza:

Kedves Kérdező! Lehet az üzeneted túlságosan nyomuló, túl lehet, hogy túl hamar térsz a tárgyra. A valós életben sem úgy mennek a dolgok, hogy meglátsz egy nőt, odalépsz és megkérdezed, hogy le akarja-e élni a teljes hátralevő életét Veled? Ha Te nő lennél, még supermant is elküldenéd egy ilyen nyitás után. Az online térben meg pláne nagyobb a veszély, mert az a rengeteg eligazító info, benyomás hiányzik, ami egy személyes találkozáskor megvan, plusszban még az online közegben skkal egyszerűbb valakit lerázni, ehhez még aktív cselekvés sem szükséges.

Szóval: lehet, hogy a frusztráltság nyomulóssá tesz, de így borítékolni lehet a további kudarcot. Az udvarlásnak vannak fokozatai. Beszélgess először tök hétköznapi témákról, szép lassan ismerjétek meg egymást. Ne bókolj, ne célozgass a párkapcsolatra, semmi ilyesmit ne tegyél. Nemcsak az első 5 percben, hanem mondjuk az első 5 hétben! Nehéz megtenni? Ne aggódj, járpótolva leszel, mert valaki legalább beszélget Veled. És igazán akkor lesz nyerő az ügyed, ha nem is Te hozod szóba a személyes találkozást, hanem a partnered! De ehhez vonzónak kell lenned. Nem a Te szemszögedből, hanem az övéből!

Eközben pedig jobban megismeritek egymást. Valakit nem csak az tesz jó partivá, hoyg nincs káros szenvedélye (ez szerintem azért a társadalom jelentős hányadáról elmondható) vagy megvan mindene, az emebr személyisége sokkal fontosabb. Ez pedig benne van a stílusában, apró jelekben, tehát az apró jelek itt szinte még fontosabbak.

2013. szept. 17. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!