Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak hogy senki nem akar komolyan ismerkedni! Mitől félnek a nők?
Figyelt kérdés
2013. szept. 1. 20:50
1/34 anonim válasza:
A nők nem akarnak komolya ismerkedni??? :D
Na, ne viccelj. Szerintem a pasik!
3/34 anonim válasza:
csatlakozom az előttem szólóhoz
4/34 anonim válasza:
Mert mindig át vagyunk verve . Meggondoljuk kivel állunk össze . Sokkal óvatosabb vagyok mint annak idején .
5/34 anonim válasza:
Mit jelent a komoly ismerkedés nálad?
6/34 A kérdező kommentje:
Annyira óvatosak hogy meg sem próbálják megismerni a másikat? Akkor hogy gondoljátok?
2013. szept. 1. 20:54
7/34 anonim válasza:
Sajnálom,hogy ilyen tapasztalataid voltak. Gondolom azok pont fiatalok voltak,17-25 éves nők nagy része inkább úgy gondolja,hogy fiatalon kiéli magát,mintsem feleség és anyaként. Ez egyébként nem rossz gondolat.
De ne add fel a reményt! Korod?
8/34 anonim válasza:
A nők még maguk sem tudják mit akarnak.
9/34 anonim válasza:
Lehet, hogy csak veled nem akarnak...
10/34 anonim válasza:
Keresd inkább magadban a hibát!
Fél a fene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!