Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy 16 éves fiúról van szó, ez jó pont nálatok? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Tehát nem ismerkedni akarok, csak érdekelne a véleményetek. Van valaki, akibe szerelmes vagyok (nem hazudok, ez jóval több annál, hogy tetszik), tehát nem becsajozni akarok. Egyszerűen egy véleményt kérnék. Na szóval! Vallásos vagyok, komoly életfelfogással, fiatal korom ellenére. Többen mondták már, hogy más 30 évesen se érett ennyire. Na mindegy, ezt nem dicsekvésnek szántam, csak per tájékoztatás. Nagyon szeretek barkácsolni, mindent elintézek itthon. Biciklizem és sziklát mászom. Nagyon szeretek viccelődni és csak komoly kapcsolatba mennék bele. Szoktam novellákat írni, és szeretek másokkal beszélgetni. Sok barátom nincs, amolyen magányos farkas vagyok, amint a nevem is mutatja. Egész jól főzök, jelenleg éppen palacsintát sütök. Abba is hagyom, mert odaég. Várom a válaszokat.2013. aug. 31. 19:57
11/15 JohniDaren válasza:
Ha tényleg ilyen vagy, és nem hazudsz, akkor pont te vagy az estem! Én ne törödj az agyon szolizott szőkehajú műcicis p.icsákkal! De most én se akarok ismerkedni.
12/15 anonim válasza:
Csajozás szempontjából lényegtelen információkat osztottál meg magadról. Helyes van e, az a lényeg.
13/15 A kérdező kommentje:
Nem becsajozni akarok, hanem komoly kapcsolatot.
2013. szept. 8. 20:02
14/15 anonim válasza:
A komoly kapcsolathoz is fel kell szedned a csajt te hülye.
15/15 A kérdező kommentje:
Wooow, most valami nagyon nagyot mondtál! Nem mondod, vazze! De nem olyan stílusú kapcsolatot szeretnék, hogy "Szia, dugjunk" Tudom, egyesek imádnak egymás után több csajt is "felszedni" csak hogy az egójukat növeljék.
2013. szept. 9. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!