Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok plusz pont ha valaki sok nyelvet beszél?
Szerintem ez tök jó és pozitív dolog, meg valahogy tök menő ha valaki tud egy nem olyan szokványos nyelvet is beszélni.
Jelenleg angolul és németül beszélek csak de tanultam japánt és el szeretnék kezdeni spanyolul is :3
Hm, én nem bírtam az exemet, amikor mondta, hogy bevállalja a japánt is. Szóval nálam ez nem előny. S azt vettem észre, hogy a lányoknál sem, pedig tudok szerbül, angolul, németül, meg valamelyest oroszul. Meg románul tudom azt, hogy "egy sört!". :) Azon kívül, hogy néhány csajjal lehet azzal hülyéskedni, hogy szerbül beszélek velük, azon kívül semmi párkapcsolati jelentősége nincs.
Egyszer a romániai magyar barátnőmmel kipróbáltuk, hogy milyen az, ha egy órán keresztül ő románul beszél hozzám, én meg szerbül hozzá. Baromi vicces volt.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!