Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nálatok plusz pont ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok plusz pont ha valaki sok nyelvet beszél?

Figyelt kérdés

Szerintem ez tök jó és pozitív dolog, meg valahogy tök menő ha valaki tud egy nem olyan szokványos nyelvet is beszélni.

Jelenleg angolul és németül beszélek csak de tanultam japánt és el szeretnék kezdeni spanyolul is :3

2012. máj. 27. 22:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Így konkrétan nem:) De ha valaki intelligens,okos,művelt az mindenképpen.
2012. máj. 27. 22:58
 2/9 anonim ***** válasza:
milyen nipponból?:D:D:D:D
2012. máj. 27. 23:01
 3/9 Marada ***** válasza:
ha nem villog vele akkor nem zavar
2012. máj. 27. 23:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem az is elég ha a francia megy neki:D
2012. máj. 27. 23:03
 5/9 anonim ***** válasza:
A lányok csak a nyenyec nyelvjárásra izgulnak.
2012. máj. 27. 23:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok és nagyon szimpatikus lenne számomra egy több nyelven beszélő srác. Felkeltené az érdeklődésem :) De alapból, ha valaki művelt, az már hatalmas előny!
2012. máj. 27. 23:05
 7/9 anonim ***** válasza:
én több mint 20 nyelven beszélek profi szinten, miután eleget ittam XD
2012. máj. 27. 23:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Hm, én nem bírtam az exemet, amikor mondta, hogy bevállalja a japánt is. Szóval nálam ez nem előny. S azt vettem észre, hogy a lányoknál sem, pedig tudok szerbül, angolul, németül, meg valamelyest oroszul. Meg románul tudom azt, hogy "egy sört!". :) Azon kívül, hogy néhány csajjal lehet azzal hülyéskedni, hogy szerbül beszélek velük, azon kívül semmi párkapcsolati jelentősége nincs.

Egyszer a romániai magyar barátnőmmel kipróbáltuk, hogy milyen az, ha egy órán keresztül ő románul beszél hozzám, én meg szerbül hozzá. Baromi vicces volt.:D

2012. máj. 27. 23:18
 9/9 CMD ***** válasza:
Tudok angolul és németül, de ha beb@szok, akkor megy a holland is! :D
2012. máj. 27. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!