Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenység. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nos, a barátnőmnek van egy exe, amolyan diákszerelem féle. Azóta is közel álltak egymáshoz, míg nem jöttem én. Beszéltem a sráccal, ő elmondta, hogy szereti a lányt. Összejöttem a lánnyal, viszont a srác tovább próbálkozik, elhívja különböző helyekre, like-olgatja a képeit satöbbi. A barátnőm pedig se szó se beszéd elment hozzájuk filmet nézni, meg beszélgetni... Ráadásul már nem először volt ilyen, még a srác is gyakran átjár. Jogosan vagyok féltékeny? Mit tegyek?2013. aug. 28. 23:05
11/20 anonim válasza:
nem, nem akadt ki rajta..
az attól is függ, h hogyan váltak el.. pl. van egy exem, akivel egyik nap együtt buliztunk, nagy este:D
12/20 bakur12 válasza:
#11 jol hangzik.:D hany eves vagy? majd 1x egyutt bulizhatnank esetleg egy grose nagy esten.
13/20 anonim válasza:
Hát amikor átmegy legközelebb, szóljon és te is menj át vele, kérdezze meg, mehetsz-e, vagy ti hívjátok át a srácot, vagy pedig szakítsatok barátnőddel! -szerintem
14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm. De attól még zavar. Kidobni meg nem tudom, ha ő nem is, de én szeretem.
2013. aug. 29. 00:06
15/20 anonim válasza:
De ha ő nem szeret és közben összejár mással, akkor keress jobbat, olyat ,aki viszontszeret!! Találsz nála jobbat szerintem.
16/20 anonim válasza:
15.vagyok megin, meg vmeik föntebbi:) Na, még annyi, hogy folyton ezen rágódsz meg idegeled magad, hogy megcsal. Akkor ezzel, hogyha még ígyis vele maradsz, nem adod meg magadnak az esélyt, hogy valaki olyat találj, aki mellett igazán boldog vagy, aki igazán szeret. El kell őt engedned szerintem:S
17/20 A kérdező kommentje:
Pedig végre találtam valakit, aki nem olyan volt mint a többiek. Kedves, visszafogott, higgadt, nem bulizós... igazad van :(
2013. aug. 29. 00:44
18/20 anonim válasza:
12- nem nagy este, hanem nagy eset akart az lenni:DDDD
19/20 anonim válasza:
jajj, a "nem bulizós" szempont, húúú de fontos.. mi lenne, ha megbíznál benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!