Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon feltekeny vagyok, hogyan tudnek ezen valtoztatni? Mit tegyek?
Annyira irigy tudok lenni, amikor a baratom mas lanyok kepeit lajkolja, pedig en is tudom, hogy hulyeseg de egyszeruen nem tudom magam leallitani.
Lanyok, ti jartatok mar igy?
Mi a velemenyetek?
Tanacsoljatok valamit..
Kort es nemet kerek.
14/lany
Hogyha veled van, azok helyett akinek a képeit lájkolja, örülj neki. A fészbuk sok kapcsolatot tesz tönkre ezzel a 'más képeit lájkolta, istenem mit tegyek megfog csalni..' dologgal. Ha Te ezt úgy látod hogy nem szeret, vagy vaalmi ilyesmit érzel, nem állsz készen egy kapcsolatra. Neked a fészbuk többet jelent. Vagy várj még pár évet, vagy szokd meg.
15/L
egyszeruen lesz.rom tudom csak haver neki . es engem csókol ecsak ram nez ugy. egyszerű.. bizalom kerdese mert pl en is voltam mar kk**va feltekeny mert egyik havercsaja raugrott olelgette becezte hat azt hittem felrobbanok de persze neku csak egy haver de en lattam a csajon h h nez ra es mi lanyok isermerjuk ezt a pillantast. szal a lenyeg en us voltam vagyok feltekeny de nem azert mert likolja egy haverja kepet....szoval bizom benne maximalisan
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!