Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon féltékeny vagyok, hogy tudok ezen változtatni?
Én tudom miért van, de csak te tudsz magadon segíteni. És jó, hogy eljutottál odáig, hogy tudod, hogy veled van a gáz és nem a pasival. A probléma neve önbizalomhiány. Magaddal van gondod, mert egy kiegyensúlyozott magabiztos nőnek eszébe sem jut, hogy a pasija más nő után kajtatna (minek, amikor ott van neki ő?). Szóval arra kell rájönnöd, hogy mi az, amit magadban nem szeretsz és úgy gondolod, hogy más lányokban megvan és elgondolkodni rajta, hogy biztos, hogy olyan fontos az, vagy nem...
Általában a veszekedések is abból szoktak lenni, hogy az ember azokat a tulajdonságokat nem szereti a másikban, amit magában is utál és ugyanaz a hiba benne is megvan (kivételek persze vannak, de velem így szokott lenni).
Szóval nézz magadba, hogy miért vagy ennyire darabokban, miért vagy feszült, biztos vagyok benne, hogy csak valami apróság és amint tudatosul, hogy mi az, rájössz, hogy ezen felesleges stresszelni.
Beszéld meg a barátoddal is, hogy tudod, hogy a veszekedéseitekért te vagy a hibás és szeretnél megváltozni, kérd meg, hogy segítsen ebben neked.
Ha nagyon nem megy, akkor felkereshetsz egy kapcsolatterapeutát vagy csak simán egy pszichológust, mert lehet, hogy a probléma gyökere mélyebben vagy és egyedül nem tudsz megbirkózni vele. Keress rá neten a féltékenység pszichológia témakörre, lehet, hogy érdekes dolgokra bukkansz. De az első lépést már megtetted: elismerted, hogy nem a pasid a hibás...
20:30 vagyok.
hiába próbál az ember ezen változtatni, tudom hogy milyen az ha rád jön az a féltékenységi roham... olyankor kb elborul az ember agya és nem lehet megállni h ne féltékenykedj. ezen nemhinném h lehet változtatni. így születtél. az érzéseket nemlehet irányítani. ez hogy most elhatározod magad h nemfogsz féltékenykedni kb olyan mintha azt mondanád hogy "na akkor ettől a perctől kezdve nemfogom szeretni a barátom." ugyan ilyen lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!