Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen féltékeny vagyok, hogyan tudnék ezen változtatni?
Okai: önértékelési zavaraim és hogy az előző pasim megcsalt...
Még azt sem tudom elviselni, ha megyünk valahova busszal és véletlenül ránéz egy nőnemű lényre. Mindig azt állítja, hogy csak nézi ki van a buszmegállóban, stb. De én soha nem hiszem el, lehet, hogy neki van igaza, de szerintem én észreveszem, amit észreveszek.
A volt pasim az exbarátnőjével csalt meg... Na mármost én gyűlölöm azt a kiscsajt is, akivel annó járt a mostani pasim, egyszerűen nevetségesnek találom, h ilyen ronda és fiatal kiscsajjal járt. Az sem tetszik, ha egy évben egyszer találkozik vele.
Ez sztem már beteges, de nincs valami jó ötletetek, hogy legyőzzem ezt és ne tegyek rögtön megjegyzést, ha úgy érzem, megnézett valakit?
Szerintetek normális, ha szeretünk valakit, akkor is megnézünk másokat? Mindig azt mondják, hogy a pasiknál ez természetes. DE MIÉRT?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!