Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor kiben bízzak?
Figyelt kérdés
A hétvégén egy házibulin voltunk 2 barátnőmmel a barátommal meg a barátom főnökével és a főnöke haverjaival.Nagyon jól éreztük magunk volt jakuzzi is,de egyszer észrevettem hogy a barátom az egyik barátnőmmel 2esbe maradt a jakuzziban,aki ráadásul jobban néz ki mint én.Amikor odamentem hozzájuk csak annyit láttam hogy nagyon közel vannak egymáshoz de nem láttam igazából hogy történt e valami,mások nem nagyon voltak a közelben.Nekem ez nagyon rosszul esett és leosztottam mind2őt majd elmentem és kitört belőlem a sirás.A barátom 10 percre jött és kérdezte mibajom meg hogy ő nemcsinált semmit.Megkérdeztem pár embert de senki nem mondott semmit csak 1 volt a barátom ellen,hogy hagyom magam és azért csinálja ezt mert jó neki ha nők veszik körül.2013. aug. 26. 17:10
1/1 anonim válasza:
Minden párkapcsolatban vannak hullámvölgyek . Azt gondolom hogy ha ez volt az első ilyen eset akkor nem kell vele különösebben foglalkozni , ha viszont többször is csinált már ilyet le kéne ülnie vele nyìltan , őszintén beszélgetni erről az egészről. Amit írt : " azért csinálja ezt mert jó neki ha nők veszik körül " , nos ùgy gondolom ha ez megmarad a barátság szintjén akkor semmi baj . Èn mindenképpen javasolnám hogy próbálják meg tisztázni a helyzetet , nehogy emiatt később félreértések legyenek . :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!