Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Féltékenység. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékenység. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nos, a barátnőmnek van egy exe, amolyan diákszerelem féle. Azóta is közel álltak egymáshoz, míg nem jöttem én. Beszéltem a sráccal, ő elmondta, hogy szereti a lányt. Összejöttem a lánnyal, viszont a srác tovább próbálkozik, elhívja különböző helyekre, like-olgatja a képeit satöbbi. A barátnőm pedig se szó se beszéd elment hozzájuk filmet nézni, meg beszélgetni... Ráadásul már nem először volt ilyen, még a srác is gyakran átjár. Jogosan vagyok féltékeny? Mit tegyek?

2013. aug. 28. 23:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Sztem nem jogos, de beszéljétek meg
2013. aug. 28. 23:07
 2/20 anonim ***** válasza:
Jogos. A srác többet akar, a nő átjár. Ki kell rúgni ha nm fejezi be. Így is megcsalhatott már.
2013. aug. 28. 23:08
 3/20 bakur12 ***** válasza:
90%
Szerintem tudod a valaszt. Hagyd a francba s keress egy rendes csajt. Nyilvanvaloan szexelnek..Sajnalom.:D
2013. aug. 28. 23:08
 4/20 A kérdező kommentje:
Akkor jól gondoltam... Revansnak nem baj ha leütöm a srácot? Más barátnőjével kavar...
2013. aug. 28. 23:11
 5/20 anonim ***** válasza:
először a csajoddal próbálj beszélni. ha nem'érti meg, kiabál veled,akkor jön a 2. alternatíva. a kérd meg a srácot hogy ne probálkozznon nála ha nem érti meg fenyegesd, de ne vert meg, mert a barátnődhöz szalad sírva,és buktad a csajt. sajnos jártam már hasonló cipőbőben,de én elszúrtam.
 6/20 Christiano Ronaldo ***** válasza:

Hagyd ott amíg még elmondhatod magadról hogy férfi vagy.

"se szó se beszéd elment hozzájuk filmet nézni, meg beszélgetni" Tudom, hogy tudod, hogy hát nah...

Gondolom amikor összejöttetek még döngettetek sokat mint ahogy azt kell, de egy jó ideje már valamiért nem kerül rá sor, etc. Esetleg ha két hónapon belül jött össze veled azután hogy ők szakítottak..

Csak találgatok, de szerintem akkor is hagyd ott, nem úgy tűnik hogy a csajt kifejezetten érdekli hogy te mit érezhetsz..

7/20 A kérdező kommentje:
Nem, még mindig van... És már 2 év eltelt mióta szakítottak
2013. aug. 28. 23:13
 8/20 anonim ***** válasza:
Csak én nem értem, h itt mi a baj? Mi voltunk egy bulin szombaton, ahol az exem is ott volt, és beszélgettem is vele. És a pasim nem h nem haragudott, hanem ő is beszélgetett vele. Na mit szólsz??
2013. aug. 28. 23:21
 9/20 bakur12 ***** válasza:

Mrs. Genius. A pasid is ott volt, tehat latta, hogy beszelettek s nem egyebet csinaltok. Talan nem orult neki.:D

Tisztelt kerdezo: Ne revansolj a pasin csak siman hagyd oket a francba, nem fogod jobban erezni magad.(s talan en is ha netalan en vagyok az a pasi... who knows?:D)

2013. aug. 28. 23:27
 10/20 bakur12 ***** válasza:
"talan en is jobban fogom erezni magam"
2013. aug. 28. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!