Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit gondoltok az egyetemi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok az egyetemi gólyatáborról? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. a barátom, akivel szeptemberben lesz egy éve, hogy együtt vagyunk, ma ment el a gólyatáborba. Sok mindenen keresztül mentünk, még akkor is, ha annyira nem sok ez az egy év. Aggodó típus vagyok, és általában túlgondolok mindent. Megmondta, hogy nem kell félnem semmitől, ugyanis engem szeret, és senki más nem érdekli, fogjam fel. Mégis marhára bennem van a félelem, fogalmam sincs milyen körülmények vannak ott, pont ezért félek. Annyi olyan lány van, aki nem várja meg azt, hogy a fiú tegye meg a kezdő lépést. mik történnek egy gólyatáborba? van okom a félelemre? Köszönöm

2013. aug. 27. 15:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Akit nem lehet vinni, nem viszik. A gólyatábor az ivásról, ismerkedésről szól, meg ugye mindenki összegabalyodik mindenkivel... De ha szeretek valakit, akármilyen lehet a környezet, akkor sem csalom meg. Bízz a barátodban. :)
2013. aug. 27. 15:55
 2/13 anonim ***** válasza:
17%
Ráugrik 3 szexi lány, és megerőszakolják a barátodat.
2013. aug. 27. 15:56
 3/13 A kérdező kommentje:

első, köszönöm szépen:)

második, sose értettem, hogy a rosszindulatú válaszaikat miért nem tartják meg maguknak az emberek.

2013. aug. 27. 15:58
 4/13 anonim ***** válasza:
Melyik suli, milyen kar? Nem mindegy :D Ha sok csajjal van együtt, akkor bármi megtörténhet :D Én örültem volna neki ha a gólyatáborban történik valami, de nekem nem jött össze...
2013. aug. 27. 15:59
 5/13 A kérdező kommentje:
elte-tátk
2013. aug. 27. 16:00
 6/13 anonim ***** válasza:
Egyet értek az elsővel, akit nem lehet azt nem lehet és kész, de ha egy kicsit lehet akk sajna de valszeg lesz vmi ha a pasid nyitottabb új társaságban. Én pont egy éve voltam gólyatáborban és úgy mentem, hogy nem volt barátnőm, így nekem nem kellett senkinek megfelelnem, és történtek is dolgok :D De én úgy vettem észre, hogy akinek van nője meg nem is kezdeményez azt mások is tiszteletben tartják.
2013. aug. 27. 16:02
 7/13 anonim ***** válasza:

nagyon suli és kar függő. Az eltét pont nem ismerem.

Ahol kicsit is normálisak, ott mind az ivásra és mindenre lehet nemet mondani.

De hidd el, az lehet, hogy pár cicit/alulöltözött lányt fog látni, (ez tetszhet is neki), de erről nem tehet. De ha szeret, nem fog megcsalni. Hidd el, ha olyan, mint amilyennek leírod, akkor akárhogy startol rá a lány, jelezni fogja, hogy köszöni, nem, neki már van aki várja :)

2013. aug. 27. 16:04
 8/13 anonim ***** válasza:
az elt3le gólyatáborra nagyon durva.....
2013. aug. 27. 16:09
 9/13 anonim ***** válasza:
elte*
2013. aug. 27. 16:10
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni , de egy rohadt nagy orgia töménytelen alkohollal vegyítve.
2013. aug. 27. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!