Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom munka után mindennap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom munka után mindennap hazamegy az anyukájához. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 30 éves nő vagyok,a párom 34 éves.Úgy döntöttünk,hogy 1 év ismeretség,és fél év együttjárás után összeköltözünk az én lakásomba.2 hónapja "élünk" együtt,de ő csak aludni jár haza.Munka után mindennap hazamegy az anyjához,ott van kb 3 órát,számítógépezik,és csak este ér hozzám haza.Ez minden áldott nap Igy van.Még hétvégén is.(Elöttem még sosem volt kapcsolata).Persze én mosom a ruháit,én főzök rá.Ami a legdurvább,hogy az összes számlát én fizetem,a kaját,ugyanúgy mint mikor egyedül éltem.Az anyukája nem dolgozik,hitelük van,és úgy segíti az anyját,hogy minden pénzét odaadja,és azt mondja hogy amìg le nem jár a kölcsön(1 éven belül)addig nem lesz pénze.Utána sem sok,mert ő tartja el az anyját.Kérdem én,szerintetek hogy lesz ebből valaha közös élet?Én rákérdeztem,hogy mit tervez velem,a jövővel kapcsolatban,azt mondja,hogy mostmég idén nem akar összeházasodni,de 1 év múlva már igen,mert házasságpárti, 2-3 év múlva gyerek.Szerintetek hogy lesz ebből közös élet?Érzek benne egy nagy bizonytalanságot.Meg nekem ez is furcsa,hogy ennyi idősen még nem volt kapcsolata.Mit gondoltok?
2013. aug. 24. 19:52
 1/9 anonim ***** válasza:
És akkor mi van ha valaki családszerető?
2013. aug. 24. 19:53
 2/9 anonim ***** válasza:

Ez már nem család szeretés azért... Értem, hogy támogatni szeretné az anyukáját, de nem csak pénzzel lehet. Neki most kellene családot alapítani stb...

Beszélj vele erről, ha nem változik semmi, akkor keress mást, mert ez így fog menni még sok sok éven keresztül...

2013. aug. 24. 19:56
 3/9 anonim ***** válasza:

z anyukája nem dolgozik,hitelük van,és úgy segíti az anyját,hogy minden pénzét odaadja,és azt mondja hogy amìg le nem jár a kölcsön(1 éven belül)addig nem lesz pénze.

- Egy évig van kölcsön, ezt tudtad eddig is. A többit beszéld meg vele.

2013. aug. 24. 19:59
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
Te tényleg azt gondoltad hogy ha egy palinak 32 évesen te vagy az első,azzal minden rendben van agyilag?
2013. aug. 24. 20:01
 5/9 anonim ***** válasza:

Meg nekem ez is furcsa,hogy ennyi idősen még nem volt kapcsolata.

- Szűz volt?

2013. aug. 24. 20:04
 6/9 anonim ***** válasza:

4-esnél a pont.

Nyilván nem lesz ez sose másképp, max másképp lesz gáz.

Annyira pedig már nem vagy fiatal, hogy rápocsékolj éveket fölöslegesen, szerintem most szállj ki és keress mást, ha te családban gondolkozol.

2013. aug. 24. 20:07
 7/9 ASOT ***** válasza:
Otthon nem kap enni?
2013. aug. 24. 20:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Sürgősen elfelejteném ezt a "férfit"!
2013. aug. 24. 21:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Atyaúristen!!!! Ilyen nők vannak, akik elnézik hogy a pasi egy here??? Sőt eltartják, te jó isten! Nagyon el lehetsz keseredve :DDD
2013. okt. 16. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!