Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki hogy elegem van?

Figyelt kérdés
november ota - 2 honapos syunettel - vagyok egyutt a baratommal aki mar lassan 20 eves. en 17 vagyok. es nem "talal" munkat. pedig talalna tudomvannak kapcsolatai regen probalkoztam h segitek neki de ez nem jo meg az sem. van vegzettsege de o nem akar gyarban dolgozni. engem ez nagyon kiborit mert en kapok zsebpenzt es ra koltom a nagyreszet ert ha elmegyunk valahova vagy egyebek en fizetek mindent. es ez meg hagyjan amikor alunk van a mi ciginket szivja esze agaban sincs venni egy zacko dohanyt... most nincsenek itthona szuleim o abban volt h majd segit nekem mindenben- nagy csaladi hazunk van - mindennap takaritok utana mar dohanyunk sincs mivel ketten szivjuk azt amit egy emberre szantak a szuleim es az egez "segitseg" abbol allt h egyszer 10 percig mosogatott es azt hajtogatja allandoan h o ehes. 2 ozok naponta es mar elegem van. ezzel az a baj h mindig kiborulok lelkileg de mondom mert nem akarom leordibalni a fejet de amikor nyugodt vagyok egyszeruen nem merem.

2013. aug. 2. 11:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
"elegem van, menj a búsba" - hatásos szokott lenni.
2013. aug. 2. 11:46
 2/17 anonim ***** válasza:

tedd ki a szűrét! egy élősködő a pasid, aki a te / ti véredet szívja!

Mond neki, ha nem változtat ezen, elhagyod! neked olyan férfi kell aki anyagi biztonságot nyújt nempedig aki csak viszia pénzt!

ne lény bátrotalan! ettől csak jobb pasijaid lesznek!

2013. aug. 2. 11:46
 3/17 A kérdező kommentje:
de nem akarok vele szakitani csak szeretnem ha felfogna h i tortenik. deaz biztos h ha ez nem valtozik akkor tthagyom. lassan 18 vagyok fuatal anyukaakarok lenni elakarok koltozni de egy ilyen pasibal nem. nem latom be h en tartsam el... neki kene engem tamogatnia amig iskolaba jarokes nem nekem ot amig konkretan semmit sem csinal.
2013. aug. 2. 11:48
 4/17 anonim ***** válasza:

Vedd észre hogy szimplán csak kihasznál!!!!!!!!!!!!!

16/L

2013. aug. 2. 11:48
 5/17 gabu88 válasza:
magyarázd el neki h mi a szitu..h neked ez így nem kell h nem jó h nem tetszika hozzáállása és rakd ki mert már ígyis hiba h még ottvan nemhmég élősködjön is..:( sajnálom
2013. aug. 2. 11:49
 6/17 anonim ***** válasza:

pedig tényleg akkor kéne, mikor nyugodt vagy

gondolj arra hogy milyen és majd menni fog

7/17 A kérdező kommentje:
szerintem az lesz mert mar hihetetlenul idegesit szerintem erthetoen.. multkor is kapott a nevnapjara 10ezer forintot 2 napra ra egy forintja se volt de h mire koltotte azt nemtudom...
 8/17 anonim ***** válasza:
Rakd ki a p¡csába,lusta dögje
2013. aug. 2. 11:50
 9/17 anonim ***** válasza:

kihasznál... Szeneslapátot a tarkójának és egyből észhez tér. Az ilyen a társadalom söpredéke.

Én zsebpénzt se kaptam mégis meg tudtam oldani, hogy meglegyen minden amit akarok. Ez azon múlik hogy ki mennyire életrevaló. Őt már kiskorában kellett volna agyonverni.

10/17 A kérdező kommentje:
de ha arra gondolok akkir egybol felforr az agyvizem :'D de okes. most erot adtatok este megbeszelem vele mert ez szegyen. nem igaz h neki ez nem gaz erzes ha elmegyunk fagyizni v valami es en fizetek pf. nem mintha sajnalnam tole azt a parszaz forintot de en se sz.rom a penzt mar elnezest
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!