Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki hogy elegem van?
Figyelt kérdés
november ota - 2 honapos syunettel - vagyok egyutt a baratommal aki mar lassan 20 eves. en 17 vagyok. es nem "talal" munkat. pedig talalna tudomvannak kapcsolatai regen probalkoztam h segitek neki de ez nem jo meg az sem. van vegzettsege de o nem akar gyarban dolgozni. engem ez nagyon kiborit mert en kapok zsebpenzt es ra koltom a nagyreszet ert ha elmegyunk valahova vagy egyebek en fizetek mindent. es ez meg hagyjan amikor alunk van a mi ciginket szivja esze agaban sincs venni egy zacko dohanyt... most nincsenek itthona szuleim o abban volt h majd segit nekem mindenben- nagy csaladi hazunk van - mindennap takaritok utana mar dohanyunk sincs mivel ketten szivjuk azt amit egy emberre szantak a szuleim es az egez "segitseg" abbol allt h egyszer 10 percig mosogatott es azt hajtogatja allandoan h o ehes. 2 ozok naponta es mar elegem van. ezzel az a baj h mindig kiborulok lelkileg de mondom mert nem akarom leordibalni a fejet de amikor nyugodt vagyok egyszeruen nem merem.2013. aug. 2. 11:44
1/17 anonim válasza:
"elegem van, menj a búsba" - hatásos szokott lenni.
2/17 anonim válasza:
tedd ki a szűrét! egy élősködő a pasid, aki a te / ti véredet szívja!
Mond neki, ha nem változtat ezen, elhagyod! neked olyan férfi kell aki anyagi biztonságot nyújt nempedig aki csak viszia pénzt!
ne lény bátrotalan! ettől csak jobb pasijaid lesznek!
3/17 A kérdező kommentje:
de nem akarok vele szakitani csak szeretnem ha felfogna h i tortenik. deaz biztos h ha ez nem valtozik akkor tthagyom. lassan 18 vagyok fuatal anyukaakarok lenni elakarok koltozni de egy ilyen pasibal nem. nem latom be h en tartsam el... neki kene engem tamogatnia amig iskolaba jarokes nem nekem ot amig konkretan semmit sem csinal.
2013. aug. 2. 11:48
4/17 anonim válasza:
Vedd észre hogy szimplán csak kihasznál!!!!!!!!!!!!!
16/L
5/17 gabu88 válasza:
magyarázd el neki h mi a szitu..h neked ez így nem kell h nem jó h nem tetszika hozzáállása és rakd ki mert már ígyis hiba h még ottvan nemhmég élősködjön is..:( sajnálom
6/17 anonim válasza:
pedig tényleg akkor kéne, mikor nyugodt vagy
gondolj arra hogy milyen és majd menni fog
7/17 A kérdező kommentje:
szerintem az lesz mert mar hihetetlenul idegesit szerintem erthetoen.. multkor is kapott a nevnapjara 10ezer forintot 2 napra ra egy forintja se volt de h mire koltotte azt nemtudom...
2013. aug. 2. 11:49
9/17 anonim válasza:
kihasznál... Szeneslapátot a tarkójának és egyből észhez tér. Az ilyen a társadalom söpredéke.
Én zsebpénzt se kaptam mégis meg tudtam oldani, hogy meglegyen minden amit akarok. Ez azon múlik hogy ki mennyire életrevaló. Őt már kiskorában kellett volna agyonverni.
10/17 A kérdező kommentje:
de ha arra gondolok akkir egybol felforr az agyvizem :'D de okes. most erot adtatok este megbeszelem vele mert ez szegyen. nem igaz h neki ez nem gaz erzes ha elmegyunk fagyizni v valami es en fizetek pf. nem mintha sajnalnam tole azt a parszaz forintot de en se sz.rom a penzt mar elnezest
2013. aug. 2. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!