Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki hogy elegem van?

Figyelt kérdés
november ota - 2 honapos syunettel - vagyok egyutt a baratommal aki mar lassan 20 eves. en 17 vagyok. es nem "talal" munkat. pedig talalna tudomvannak kapcsolatai regen probalkoztam h segitek neki de ez nem jo meg az sem. van vegzettsege de o nem akar gyarban dolgozni. engem ez nagyon kiborit mert en kapok zsebpenzt es ra koltom a nagyreszet ert ha elmegyunk valahova vagy egyebek en fizetek mindent. es ez meg hagyjan amikor alunk van a mi ciginket szivja esze agaban sincs venni egy zacko dohanyt... most nincsenek itthona szuleim o abban volt h majd segit nekem mindenben- nagy csaladi hazunk van - mindennap takaritok utana mar dohanyunk sincs mivel ketten szivjuk azt amit egy emberre szantak a szuleim es az egez "segitseg" abbol allt h egyszer 10 percig mosogatott es azt hajtogatja allandoan h o ehes. 2 ozok naponta es mar elegem van. ezzel az a baj h mindig kiborulok lelkileg de mondom mert nem akarom leordibalni a fejet de amikor nyugodt vagyok egyszeruen nem merem.

2013. aug. 2. 11:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Már most látszik, h semmiben nem lehet rá számítani. Logikusan gondolkodva: Hiába szereted, a jövőben alap problémák fognak jelentkeni. Ahogy írod, lusta slendrián típus. Volt ilyen negatív példa az ismerettségi körömben. Két gyerek után, megcsalás és egy mocskos válás lett belőle. Ne lépj bele ugyanabba a tehénszarba amit előtted már sokan laposra tapostak...
2013. aug. 2. 11:52
 12/17 anonim ***** válasza:

fital anyuka akrsz lenni. nos ahhoz aalp kell

és lásd be hogy ez a pasi nemképes neked megadni ezt az alapot!

gondolkoztad el, hogy változzon. hagyj neki időt, de ha nem teszi tedd lapátra!!!!!!

2013. aug. 2. 11:53
 13/17 anonim ***** válasza:

mar dohanyunk sincs mivel ketten szivjuk azt amit egy emberre szantak a szuleim

- Dohányos kis tiniként ne akarj már fiatal anyuka lenni. Gáz!

2013. aug. 2. 11:54
 14/17 anonim ***** válasza:

Haha, most aztán jönnek a nőstények, hogy neki kéne eltartania, ez a világ rendje, meg miegyéb, azért az érdekelne, hogy a nagy egyenjogúságotok mikor jelentette azt, hogy ti nyugodtan élősködhettek rajtunk.;)

Két ember ne azért legyen együtt, mert a másiknak olyan az anyagi háttere, amilyen. Nőnél r ibanc, férfinál meg gerinctelen dolog.

2013. aug. 2. 11:57
 15/17 A kérdező kommentje:

szerintem nem az a lenyeg h cigizek.. majd ha terhes leszek leszokok. de mivel ez a gyik tudtam h lesz olyan "valasz" is ami teljesen felesleges.

a tobbieknek koszonom a valaszt :)

2013. aug. 2. 11:57
 16/17 A kérdező kommentje:
en nem azt varom el h o tartson el engem de szerintem nem normalis dolog h nekem diak letemre par ezer forintbol kell eltartanom ot. ugy lenne rendjen ha minden felesbe fizetnenk nyilvan ha egyszer ketszer meghivjuk egymast valamire az teljesen jo. kell az arany kozeput.
2013. aug. 2. 11:59
 17/17 A kérdező kommentje:
elmondtam neki es bocsnatot kert es megigerte h keres melot :D remelem igy is lesz
2013. aug. 3. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!