Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van már a helyzetemből....

Elegem van már a helyzetemből. Mindennkinek mondjam meg mit gondolok?

Figyelt kérdés

Úgy érzem megfulladok. Az akitől várom hogy megértsen az le se sz@r. Hiába vannak terveim hogy hova akarok menni tanulni egyszerűen nem érdekli ha nem kezdek el róla beszélni meg se kérdezné, és ráadásul látváyosan szenved amikor mesélni próbálok róla. Hiába benne semmi ingerencia efelé, egy puhány nem baj hogy nincsenek terveid jó lesz a 2-es gyereket nevelt volna belőlem mit a testvéreimből, de nekem ez nem elég én szeretnék diplomát több dolog is érdekel, de nem érdekli. Amikor próbáltam munkát keresni persze nem találtam semmit a szakmámban ezért mondtam neki h elmegyek egy gyárba dolgozni ilyen betanított munkásnak, úgy nézett rám mintha mit képzelek magamról hát ezért tanultam? nagyon megérte. Ő anyám. Apámmal nem beszélek ő sem velem kölcsönösen utáljuk egymást. Az állítólagos barátnőim pedig azzal vannak elfoglalva hogy minél többet k*f*lj*n*k, vagy épp ellenkezőleg: Nemigaz h nem találok magamnak egy rendes pasit mind csak azt akarja. Hát örülök hogy nekik ennyi problémájuk van a világban. Én meg nyomorgok és teljesen értelmetlennek érzem az életem, de nem nekik sem kell ezzel foglalkozniuk hiába mondom nekik. Ez az állapot azóta van amióta csak az eszemet tudom így kihatott az egész kamasz koromra. Képzelhetitek mennyire megpecsételte a férfiakkal való kapcsolatomat, ezt nem is részletezném....

kb ennyi jutott most eszembe.

Ezek után nem csodálkoznék ha depresszióval diliházba zárnának.

2011. aug. 9. 01:10
 1/8 anonim ***** válasza:
take it easy, girl.
2011. aug. 9. 01:18
 2/8 anonim ***** válasza:

Szörnyű ami ebben az országban megy.Diplomával is nehéz elhelyezkedni,hát még anélkül...

Neked is környezetváltozás kell.Menj ki külföldre dolgozni és anyádékat hagyd magad mögött!

2011. aug. 9. 01:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. aug. 9. 01:35
 4/8 anonim válasza:
Minden ember önző valahol. A saját problémáink a legnagyobbak és legfontosabbak. Ahogy látom ez veled is így van, de ezzel nincs gond, velem is így van, barátnőiddel is, elképzelhető anyukáddal is. Persze tőle lenne a legelvárhatóbb, hogy önmagánál is fontosabb legyen a Te életed, dehát mindannyian emberek vagyunk. Megértelek, sokszor érzi az ember, hogy egyedül van a gondjaival és mások nem foglalkoznak vele, nem értik meg. Főleg kamaszkorban, ami a szemét hormonok miatt nehéz időszak, sok mindent kell feldolgoznod az életben, főleg, ha alapból érzékenyebb vagy az átlagnál. Ebbe ne éld bele magadat annyira, ne görcsölj rá ezekre a gondolatokra! Ha most agyalsz a továbbtanuláson, akkor a 10-es éveid végén járhatsz, tehát még most lépsz ki a kamaszkorból. Hidd el, pár év múlva az ilyen jellegű problémáidat elnyomják más dolgok. Persze mindig minden korban van, hogy az ember meg nem értettnek érzi magát, főleg, ha ilyen alkat, de próbálj küzdeni ezek ellen! Azt írod sok minden érdekel, akkor azokkal kösd le magadat. Ne foglalkozz másokkal! Egyébként meg az anyukád már volt, hogy letámadott, hogy miért mennél gyárba, ha annyit tanultál. Ezek szerint csak érdekli mi lesz veled és tudja, hogy többre vagy hivatott. Az meg, hogy látványosan szenved, ha mesélsz a terveidről; vagy ő nagyon önző vagy Te vagy mindketten. Lehet túlságosan lekötik az saját problémái. Az is lehet, hogy Te vagy az, aki mindig csak leszívja a gondjaival, kétségeivel és soha nem kérdezi meg, hogy ő hogy van. Lehet mindketten túlságosan önmagatokkal vagytok elfoglalva. BArátnőidnél gasonló. Lehet nagyon önzőek, lehet csak átlagosan. Az, hogy a szex a kedvenc téma ennyi idősen, teljesen normális. De ha túl felszínesek és kicsit sem foglalkoznak veled, akkor nem igazán jó barátok. A párkapcsolat meg nehéz kérdés, hidd el, ez senki életében nem egyszerű téma. De nem kell lemondani arról, hogy valaha találsz megfelelő férfit! Bocs a kisregényért!! Igazából valahol felismertem a saját lelki alkatomat az írásodban, de ahogy telik az idő egyre inkább rájövök, hoyg bár vannak problémák az életben, de rajtad múlik mennyire nehezítik meg az életedet. Az pedig, hogy nincs értelme az életednek már ott megdől, hogy vannak terveid!!
2011. aug. 9. 01:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Először is nyugi!

Tudom, hogy most minden összejátszott ellened, de ha még hagyod is, de ha most hagyod, hogy az indulataid, meg a keserűséged eluralkodjon magadon, akkor csak még rosszabb lesz a helyzeted. Hidd el, teljes mértékben megértelek. Azt tudom neked tanácsolni, hogy először is végy egy mély levegőt, aztán állj a sarkadra! Ha gyárba akarsz menni dolgozni, akkor menj gyárba. Lehet ez ideiglenes megoldás is, amíg nem találsz egy rendes, számodra való munkát. Anyukád megfogja érteni, de nem azonnal. Kelleni fog neki egy kis idő, hogy megeméssze, hogy azt teszed, amit te akarsz, és nem azt, amit ő szeretne. A pasikról meg annyit, hogy igazad van, de ismerkedni kell. A titok az egészben annyi, hogy nagyon lazán vedd az egészet. Ne várd azonnal egy pasitól, hogy azonnal feleségül vegyen, meg ilyenek. Ha az illető meg nem tetszik, akkor jöhet a következő randi. Félre ne érts! Nem kell egyikkel se lefeküdnöd! Csak randizz, ismerkedj! És élvezd azt, hogy körülugrálnak a férfiak!

2011. aug. 9. 01:46
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi a biztató szavakat! Az a baj h túl sokszor jönnek össze a dolgok nehéz megemészteni. A legrosszabb az h nem érzem magam sokszor elég erősnek hozzájuk.

21 éves vagyok.

2011. aug. 9. 01:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg:) Egy évvel vagy idősebb nálam, bár nekem nincsenek nagy problémáim, főleg nem pasi ügyek szerencsére, de te nyugodj meg:)
2011. aug. 9. 02:03
 8/8 anonim ***** válasza:

[link]

Ne panaszkodj! Mert az emberek 80%-át nem érdekli a problémád, a maradék 20% kifejezetten örül is neki!

Ha valami nem jó akkor változtass rajta!

Hajrá :)))

Sok szerencsét!

2011. aug. 9. 03:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!