Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nektek mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek róla? Csak szerintem volt nagy szemétség?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akit most nyáron ismertem meg, mindeketten tetszettünk egymásnak, ez nem is kérdés...voltunk buliba, baráti körrel együtt és mindegyiknek az lett a vége, hogy egymásba gabalyodtunk és egész este csókolóztunk. Tegnap előtt este is egy ilyen bulin voltunk, de látványosan került engem, pedig én oda mentem hozzá beszélgetni, de konkrétan le se sz@rt. Aztán mikor kérdeztem, hogy mi a baja, azt mondta csak fáradt mert dolgozott. Beszéltünk még, erre kijelentette hogy nem is emlékszik a bulikra, amiken velem volt, pedig a legutolsón azt mondta hogy imád engem és nagyon sokat jelentett neki az összes ilyen alkalom...Itt kb összetörtem és elmentem mellőle, erre egy másik lánnyal kezdett el beszélgetni, majd elmentek táncolni, mindezt úgy, hogy tökéletesen láthassam őket...Tudom, hogy nem jártunk, de attól még normálisan is közölhette volna, hogy nem akar semmit, nem? Vagy csak én érzem ezt gonoszságnak?? Nagyon beleszerettem és ezzel most nagyon megbántott...15/L, 20/F.

2013. aug. 26. 14:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
bocs de ez a srác egy syarházi köcsög :))csak kerülne a kezeim közé :)
2013. aug. 28. 22:14
 22/28 A kérdező kommentje:

20# Köszönöm a válaszodat, meg fogom fogadni a tanácsodat.

21# Téged kedvellek:D

2013. aug. 28. 22:41
 23/28 anonim ***** válasza:
ennek nagyon örülök :)) egyszerűen ignoráld ,hagyd a fenébe!!ő nem érdemel meg Téged!!csakis ez elgyen a fejedben!!21es (21f)
2013. aug. 28. 23:19
 24/28 A kérdező kommentje:
Ha még bocsánatot is kérne (amit mondjuk biztos nem fog), akkor se mennék vissza hozzá szerintem. Hatalmasat csalódtam és ezt nem olyan könnyű elfelejtenem, úgyhogy hagyni is fogom, had lássa, hogy elvagyok én nélküle is.
2013. aug. 28. 23:23
 25/28 anonim ***** válasza:
így is kell hogy legyen :)) ne futkoss egy ilyen fafej után :))szép vagy ,okos vagy találsz tőle sokkal jobbat!!emígy nézd mega neveletlen hercegnőt :)) van benne ilyen köcsög is :)))
2013. aug. 28. 23:43
 26/28 A kérdező kommentje:
Na holnap megnézem. Hátha okosabb leszek tőle, hogy mit hogy csináljak.:D
2013. aug. 28. 23:49
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
Nem nagyon tudsz visszamenni hozzá, mivel nem is voltatok együtt.:D Mellesleg érdekes, hogy aki a te pártodat fogja mind jófej, viszont, aki leírta az igazat, hogy még mindig KICSILÁNY vagy ehhez, azt lepontozod és egy utolsó paraszt.:D Na, hát ebből is látszik, hogy szellemileg sem vagy még kifejlődve ehhez a fiúhoz, sem pedig egy kapcsolathoz.:)
2013. aug. 29. 08:02
 28/28 A kérdező kommentje:
Nem azzal volt a bajom, hogy a fiú pártját fogták, hanem azzal, ahogy ezt leírták, mert normálisan is el lehet magyarázni és nem csak úgy, hogy engem közben elmondanak minden pisis kisgyereknek. Olvashattad, az egyik kommentemben beláttam, hogy én vagyok a hibás, mert voltak akik ezt normálisan is le tudták írni. A visszamenést nem úgy értettem, ahogy te gondolod, de ezen nincs kedvem most vitázni. A kérdésem se arról szólt, hogy lehet e ebből kapcsolat. De mindegy. És mellesleg az ég világon senkit sem pontoztam le, meg fel.
2013. aug. 29. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!