Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nektek mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek róla? Csak szerintem volt nagy szemétség?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akit most nyáron ismertem meg, mindeketten tetszettünk egymásnak, ez nem is kérdés...voltunk buliba, baráti körrel együtt és mindegyiknek az lett a vége, hogy egymásba gabalyodtunk és egész este csókolóztunk. Tegnap előtt este is egy ilyen bulin voltunk, de látványosan került engem, pedig én oda mentem hozzá beszélgetni, de konkrétan le se sz@rt. Aztán mikor kérdeztem, hogy mi a baja, azt mondta csak fáradt mert dolgozott. Beszéltünk még, erre kijelentette hogy nem is emlékszik a bulikra, amiken velem volt, pedig a legutolsón azt mondta hogy imád engem és nagyon sokat jelentett neki az összes ilyen alkalom...Itt kb összetörtem és elmentem mellőle, erre egy másik lánnyal kezdett el beszélgetni, majd elmentek táncolni, mindezt úgy, hogy tökéletesen láthassam őket...Tudom, hogy nem jártunk, de attól még normálisan is közölhette volna, hogy nem akar semmit, nem? Vagy csak én érzem ezt gonoszságnak?? Nagyon beleszerettem és ezzel most nagyon megbántott...15/L, 20/F.

2013. aug. 26. 14:21
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
79%

Nem ez lesz az utolsó efféle tapasztalatod az életed során..

Tanulj belőlük. És osztom azon válaszoló gondolatát, miszerint ha járni szeretnél valakivel akkor a csók után kérdezz rá és ne ringasd bele magad ábrándképekbe, ne gondolj bele többet, mint ami.

Ha pedig csókolózni szeretnél csak úgy, mert nagyon tetszik akkor tedd, de készülj fel arra, hogy elszalasztod a továbbiak lehetőségét.

Nem kell ahhoz bunkónak lenni, hogy kb 5 ilyen smárolós nap után ráunjon az ember a másikra. Ha nem alakult addig ki semmi, akkor ez van.

2013. aug. 26. 15:14
 12/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat és belátom, hogy tényleg én vagyok a hibás azért, hogy ez így alakult, de nem tudok mit csinálni, ha egyszer őt szeretem, akkor őt szeretem, hiába 20 éves...És arra valamiért nem is gondoltam, hogy kihasznál, vagy ilyenek, hiszen sosem volt még ilyen..
2013. aug. 26. 15:14
 13/28 A kérdező kommentje:
Ez az egész kb 1,5 hónapon keresztül volt, ezert reménykedtem, hátha.
2013. aug. 26. 15:16
 14/28 zsomledog válasza:

Sajnos nyilván való, hogy a srác nem akar tőled semmit, csak "buli szinten" akart tőled bármit is. Sajnos fogsz még ilyen fiúkkal találkozni. De bármennyire is csábító, soha ne éld bele magad abba a tévhitbe, hogy több is lehet köztetek amíg nem ismered meg ténylegesen. De talán a legjobb ha óvatosan ismerkedsz habár ez elég nehéz ha elragad hév.

Azt a srácot pedig felejtsd el nyugodtan, nem volt tisztességes a viselkedése veled szemben.

Üdv: Edina

2013. aug. 26. 15:21
 15/28 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem nem volt szemétség tőle, közölte, hogy azt sem tudja ki vagy és elmondta a dolgot, legalább nem hitegetett itt hülyeségekkel és nem használt ki komolyabban. Túlreagálod a dolgot, oké, hogy sz.rul esik, de te még csak 15 éves vagy, kislány, pillanatnyi elfoglaltságnak jó voltál, de hosszabb távon az ilyen korú pasiknak nem kellesz semmire.
2013. aug. 26. 16:10
 16/28 A kérdező kommentje:
De tudja ki vagyok, hiszen másfél hónapig minden egyes este találkoztunk, de akkor csak beszélgettünk, flörtöltünk és fogta a kezemet, de itt baráti körben mászkáltunk a városben és csak bulikon csókolóztunk...
2013. aug. 26. 22:53
 17/28 anonim ***** válasza:
28%

Lehet, időközben rájött, h mennyire kis pisis vagy, meg a haverok is kicikizték párszor, h miért nem egy "normális" csajjal van inkább.

szerintem felejtsd el, nem kellesz neki, mert nem vagytok egy korosztály. az az 5 év egy 32 meg egy 37 éves között nem számottevő, nálatok meg nagyon is, hiszen eltérő fejlődési szakaszban vagytok. Konkrétan te még ki se vagy fejlődve se testileg, se mentálisan. Járj inkább egy évfolyamtársaddal.

2013. aug. 27. 07:52
 18/28 A kérdező kommentje:
Mekkora egy szemét vagy utolsó válaszoló...Egyáltalán nem vagyok pisis, nem azt mondom, hogy hű de nagy vagyok és felnőtt meg minden, de pisis nagyon nem vagyok és a gondolkodásmódom is kicsit magasabban van annál, hiszen elég komoly dolgokon kellett végig mennem az elmúlt 2 évben, ami miatt eléggé meg kellett komolyodnom. Lehet, hogy elmentem bulizni, de az nem azt jelenti, hogy piáltam, cigizem, drogoztam, csak jól éreztem magam, mert nyár van. Ezt a kérdést azért tettem fel, hogy rájöjjek mit rontottam el, de most már tudom, hogy kihasznált, ami meg sem fordult eddig a fejemben, hiszem még sosem fordult elő velem, meg szerintem ha valaki szerelmes, meg se fordul a fejében, hogy ez vele is megtörténhet. A haverjairól meg annyit, hogy sokat beszéltem velük és mind arra bíztattak minket, hogy legyen valami, mert nagyon összeillünk és kéne már egy normális lány annak a srácnak. Nem azt nézték, hogy 15 éves vagyok, hanem azt, hogy milyen a viselkedésem, a hozzáállásom. De igazából most már mindegy, hiszen ebből úgysem lehet már semmi.
2013. aug. 27. 10:24
 19/28 anonim ***** válasza:
Én egyet értek a kérdezövel, mert igaz, hogy naiv volt, de ettöl függetlenül nem kell a srácot mentegetni, akkor sem volt szép amit tett. Nekem is volt ilyen csak az én srácom fél év után tett úgy, mintha nem ismerne, és hát lehet mentegetözni, hogy miért voltam naiv, de attól az még ugyanúgy bunkó (ha nem jobban, hogy ezt teszi egy naiv fiatal lánnyal).
2013. aug. 27. 16:54
 20/28 anonim ***** válasza:
89%

érthető, hogy új neked a dolog, hisz látszólag tapasztalatlan vagy e témában, de kérlek, hallgass rám, az idősebbre... többet SOHA ne csókolózz fiúkkal buliban úgy, amíg nem járok, mert nagy csalódás lesz a vége, még csak 15 éves vagy, szóval nincs itt az ideje a nagy pasizásoknak, ha nem akarsz r*banc lenni, akkor visszaveszel kicsit a tempóból.. most tanultál ebből az esetből :)

ami a srácot illeti, ő egy szánalmas tuskó, hogy abban reménykedik, hogy majd egy naiv, tapasztalatlan kislányt levesz a lábáról, még szerencse, hogy nem feküdtél le vele! innentől kezdve nézd levegőnek és ha szépen visszaakarja bájologni magát (amin nem csodálkoznék) akkor se állj vele szóba. koncentrálj a tanulásra, mert mindjárt kezdődik a suli! lesz neked normális kapcsolatod, ha nagyobb leszel, mert látszik, hogy okos vagy... csak még nagyon fiatal, úgyhogy ne dőlj be egyetlen egy fiúnak sem, aki 18-22 körüli

:)

18 L

2013. aug. 28. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!