Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaki egyszerre szerelmes nőbe és férfiba is?
Tényleg létezik hogy egy nő beleszeressen egy másik nőbe, miközben szerelmes abba a férfibe akivel együtt él?
Egy sztori kapcsán érdekel a kérdés, mert szerintem eltekintve attól hogy azonos vagy különböző neműekről van szó, szerintem nem lehet valaki egyszerre kettőbe szerelmes.
Az meg hogy eltérő neműekbe szeretett bele megint csak felveti a kérdést hogy valaki hogyhogy nem tudja nőt vagy férfit szeressen?
Létezik ilyen vagy sántít a sztori?
Oké, legyen ez "normális" dolog, hogy valaki biszexuális és hol nőbe, hol férfiba szeret bele.
De egyszerre kettőbe?
Heteroszexuális embereknél mindenhol megkérdőjelezik hogy egyszerre két emberbe szerelmes lehessen lenni. Itt a gyakorin is, mindenhol az a válasz, hogy akkor egyiket sem szereti igazán.
Akkor a biszexuálisoknál miért lehet egyszerre két emberbe szerelmes lenni? Lehet egyáltalán?
Hát igazából egy picit sántíthat a sztori lehet hogy egyiket tényleg jobban szereti mint a másikat de ritka esetben az is lehet hogy mindkettőt egyformán szereti ez egyénfüggő.
1-es voltam
Ezért meg fognak kövezni, de szerintem meg baromság, hogy az ember csak egy embert szerethet, sokkal inkább a kapcsolatok jellege kényszeríti ki, hogy így legyen (a másik fél nem bírja elviselni, hogy más is van).
Én nem tudok a biszexuálisokról nyilatkozni, mert teljesen hetero vagyok. De úgy gondolom a biszexualitásnak is lélektani oka lehet (talán van genetikai hajlam is), magyarán van amit csak egy férfitől, és van amit csak egy nőtől tud megkapni az illető.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!