Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék életkedvet önteni a tolókocsiba került barátomba?
Már 2,5 éve vagyunk együtt, nagyon szeretem, de amióta egy autóbaleset miatt lebénult mind a két lába, szinte teljesen megváltozott. Búskomor lett, semmi életkedve! :( Én folyamatosan vele vagyok, éjjal-nappal, és mindenbe segítem, próbálom vidámabbá tenni... Persze engem is rettentően megviselnek a történtek, de a WC-ben sírom ki magam, a párom előtt mosolygok. Mindent megteszek, mégis úgy gondolom hogy ez kevés! Mit tehetnék hogy jobb kedve legyen? Segítsetek kérlek, mert nagyon rossz érzés így látni azt a férfit, akit a legjobban szeretek!
19/l
Sajnos önmagától kell megtalálnia a kiutat. Valaki teljesen bezárkózik, valaki megpróbál nyitni az új élet felé. Végül mindenki beletörődik de lássuk be neki most kettétörött az élete, sosem lesz már olyan mint régen.
Aranyos vagy hogy mellette maradtál, neki neki most nagyon nagyon nehéz.... szegény srác.
Mennyi ideje van tolószékben? Sugallhatnád neki hogy keressetek fel egy tolószékes emberekből álló közösséget (nagyobb városokban, Budapesten biztosan vannak ilyenek) mert velük együtt könnyebben dolgozhatná fel a történteket.
Sokat filmezünk együtt, főzőcskézünk, próbálok olyan programokat kitalálni, ami egy kicsit feldobhatja, és kivitelezhető, de ez nagyon nehéz!
Köszönöm szépen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!