Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan küzdhetném le a féltékenységemet? 16/L
Figyelt kérdés
Sziasztok! Még csak 2 hónapja járok a barátommal de már több mint 1 éve legjobb barátok voltunk... De már akkor is féltékeny voltam azokra a lányokra akik körülvették őt... Csupa beképzelt ,rosszindulatú lány ,és az már csak hab a tortán hogy nem is kedvelnek engem ,kinéznek stb. mert én belsőre fiús beállítottságú vagyok (autómániás őrült csaj...autszerelőnek is készülök) ,de külsőre ugyanolyan csaj vagyok mint ők.. Na mindegy lényegtelen... Szóval a barátom folyton velük haverkodik máig is és bulizni jár velük stb. Persze aranyos mert mindig megkérdezi hogy mehet e ,és én mindig mondom neki hogy persze ,mert nem akarom korlátozni másrészt meg nem szeretném hogy azt higyje én is beteges féltékenykedő vagyok mint a volt barátnője.. De már azt is megemlítettem neki hogy féltem attol hogy esetleg valami csaj ramozdul ,de megbizok benne stb. Nagyon kedves volt azt mondta hogy ezt is szereti bennem hogy nem feltekenykedek egybol hanem normalisan elmondom.....Kozbe halal feltekeny vagyok hogy azokkal a fullos szexi csajos csajok valamelyikével összejön...:( Nagyon rossz érzés volt pl az is hogy múltkor azt mondta hogy elmehet xy-al bulizni stbstb aztán elkezdte mesélni hogy még régebben úgy rámozdult volna ,meg ráakart mozdulni..( amúgy azzal a csajjal nagyon joban van...és az a csaj is természetesen utál engem...) Szóval segítsetek! Mit tegyek? :( Félek hogy elvesztem! :(2013. aug. 16. 17:44
11/14 anonim válasza:
Miért nem mész te vele bulizni?
Azt értem, hogy utálnak a csaj haverjai, szerintem még irigyek is, viszont én annál inkább mennék a barátommal, hogy megmutassam a beképzelt kis libáknak, hogy ő csak az enyém. Nem értem, nem is hívott?
12/14 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy hivna csakk hat engem a szuleim nem engednek el ,mert feltenek es ezt meg is erti meg minden... Mondta is ,hogy nekem legalabb vannak szuleim akik nevelnek. Csak az a vicces hogy szerintem ha nem hivnak azok a nok akkor o nem is akarna menni discoba. Mert ezt is a fő csaj (akire ra akart mozdulni anno) talalta ki most... Jovo heten mennek discoba...gondolom ketten. :S
2013. aug. 16. 21:01
13/14 anonim válasza:
háát, akkor nagyon úgy néz ki, hogy a bulizós időszakát éli a barátod, amikor elég nehéz komoly kapcsolatban maradni.
Szerintem ha annyira szeretne Téged, nem menne mindig, pláne úgy, hogy te nem is mehetsz. Azt az időt eltölthetné veled,és várhatna,amíg a szüleid elengednek majd, aztán annyit mentek buliba, amennyit akartok...
14/14 A kérdező kommentje:
Hát igen én is azt veszem észre hogy a bulizós időszakát éli...
2013. aug. 17. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!