Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan küzdhetném le a féltéke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan küzdhetném le a féltékenységemet?

Figyelt kérdés
oszonyúan féltékeny típus vagyok még akkor is ha nincs rá okom. De a barátomat ez nagyon zavarja. Félek hogy egyszer besokall és szakít velem. Már akkor is bedurran az agyam ha egy lány hozzászól legyen az egy barátja vagy ismerőse. Kérlek segítsetek!
2011. aug. 30. 09:06
 1/5 anonim ***** válasza:
ez már tényleg betegség! előbb-utóbb el fog hagyni mert az őrületbe kergeted ezzel a szituval! próbálj le higgadni vagy keres fel egy dokit!
2011. aug. 30. 09:23
 2/5 Smartguy86 ***** válasza:
Önbizalom + bizalom a társadban. Amíg ez a kettő nincs meg, addig mindegy mit csinálsz...
2011. aug. 30. 09:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha úgy érzed valami baj van, menj oda hozzá, öleld át, csókold meg, vagy valami, annál nagyobb bizalmat nem is kaphatsz.

Kérdezd meg, hogy szeret-e (persze ez csak költői kérdés ;),

és tölts vele egy kis időt ilyenkor, és meglátod, minden jobb lesz.

2011. aug. 30. 10:26
 4/5 anonim ***** válasza:
A féltékenység,az önbizalom hiányosokra jellemző.Velem is ezért szakított a barátom,mert féltékenykedtem álandóan,közben nem volt semmi okom rá.De ez szar dolog,mert minél jobban féltékenykedsz,annál rosszabb és a pasi beleun ebbe.
2011. aug. 30. 16:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Háth ettől félek énis. Meg állandóan ellenőrizgetem facebook-on hogy kik az új lány ismerősei. Meg egyszerűen ha egy lány lájkol neki már nem bírom. Meg attól félek mindig hogy ki tudja milyen lánynak lájkol... :( Ha nincs velem akkor érzem úgy, hogy nem szeret és jön rám egy féltékenységi roham. Meg az a baj, hogy ő nem mutatja ki, hogy szeret és mondtam neki, hogy azért van ez nekem mert nem erősíti meg bennem azt, hogy szeret.
2011. aug. 31. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!