Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon félénk vagyok a barátom előtt, hogyan küzdhetném le ezt?
a barátommal pár hete vagyunk együtt, hetente 1-2x tudunk csak találkozni sajnos. én nagyon nem szeretem a romantikát (utálom a virágokat, és minden hasonló dolgot) de ő ezt figyelembe veszi szerencsére.
sokat beszélek, közvetlen vagyok de egyben nagyon zárkózott is (ilyen nem tudom, van-e), állandóan attól félek hogy az emberek mit gondolnak rólam. én tudom, hogy a barátom úgy szeret ahogy vagyok, azonban mégse merek előtte felengedni. szeretem, és jó ha mellettem van, de zavarban vagyok ha rám néz, elég sokszor kerülöm általában is az emberek tekintetét (ez is abból adódhat hogy félek), nem merem a kezét megfogni akkor se ha ő kezdeményez...még sosem csókolóztam, de az majd tudom, jön magától.
nem tudom, miért van ez az érzés bennem, de elég rossz...nem csak vele szemben, hanem a többi emberrel szemben is.
mit tehetnék?
előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!