Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon félénk vagyok a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon félénk vagyok a barátom előtt, hogyan küzdhetném le ezt?

Figyelt kérdés

a barátommal pár hete vagyunk együtt, hetente 1-2x tudunk csak találkozni sajnos. én nagyon nem szeretem a romantikát (utálom a virágokat, és minden hasonló dolgot) de ő ezt figyelembe veszi szerencsére.

sokat beszélek, közvetlen vagyok de egyben nagyon zárkózott is (ilyen nem tudom, van-e), állandóan attól félek hogy az emberek mit gondolnak rólam. én tudom, hogy a barátom úgy szeret ahogy vagyok, azonban mégse merek előtte felengedni. szeretem, és jó ha mellettem van, de zavarban vagyok ha rám néz, elég sokszor kerülöm általában is az emberek tekintetét (ez is abból adódhat hogy félek), nem merem a kezét megfogni akkor se ha ő kezdeményez...még sosem csókolóztam, de az majd tudom, jön magától.

nem tudom, miért van ez az érzés bennem, de elég rossz...nem csak vele szemben, hanem a többi emberrel szemben is.

mit tehetnék?

előre is köszönöm a válaszokat!

2011. jún. 9. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
vele szemben ha elég türelmes, akkor majd megnyílsz.
2011. jún. 9. 19:13
 2/5 anonim válasza:
hát attól függ hogy hány éves vagy.és hogy miota vagytok együtt.
2011. jún. 9. 19:56
 3/5 anonim ***** válasza:
"a barátommal pár hete vagyunk együtt" he
2011. jún. 9. 20:08
 4/5 A kérdező kommentje:
én 16 vagyok, ő 17
2011. jún. 9. 20:59
 5/5 anonim ***** válasza:
szia. a barátod előtt az idő előrehaladtával biztos megnyílsz majd :) de abban hogy nemnézel az emberekre,és zavar ha a barátod néz,teljesen egyetértek. nekem is volt olyan,hogy ültünk egymás mellett a barátommal,ő nézett,én meg inkább elfordultam... de ezt is lelehet küzdeni egy idő után :) de jó pár dologban hasonlítunk a leirtak alapján, én is sokat beszélek, nemvagyok túl romantikus típus, de a többi ember felé néha kicsit zárkózott vagyok,ugyhogy nem sok jó tanácsot tudok adni, az emberekkel kapcsolatban. de a barátodnak megfogsz nyílni később, ez nálam is ígyvolt :)) csak idő kérdése :)
2011. jún. 9. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!