Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik megbocsátottak a párjuknak megcsalás után, milyen volt utána a kapcsolatotok?
Figyelt kérdés
Olyan történetek érdekelnének, akit megcsaltak és megbocsátott a párjának.
Utána milyen volt a kapcsolatotok, megcsalt még utána? Mennyi idő kellett míg túlléptetek rajta? Milyen indokot adod amiért megcsalt?
2013. aug. 15. 14:04
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm 8-as a választ. Megpróbálok még egyszer beszélni vele. Mikor megkérdeztem az volt a válasza , hogy nagyon elhanyagoltuk egymást és ritkán találkoztunk is. De ennyiből szerintem én is megtehettem volna...
2013. aug. 16. 17:10
12/13 anonim válasza:
Kedves Kishölgy!
Kíváncsi lennék, hogy alakult a kapcsolatotok? Hogy érzed magad? Írj nyugodtan privit, ha itt nem akarod megosztani...
8 voltam :)
13/13 anonim válasza:
meg de rossz érzéssel tolt el,,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!