Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnom mindenen besertodik, aztan duzzog es fejemhez vag mindent. Szerintetek?
a baratnom tegnap olya helyre hivott el, vagy is mondta hogy szeretne ha elmennenk amit eddig utalt, sose birtam volna elcsalogatni arra a helyre.
Erre irja, hogy elszeretne menni.
erre en: eddig ugy volt hogy nem szeretsz olyan helyre menni, hogy hogy megvaltoztt a velemenyed? de elviszlek persze, csak mond mikor szeretnel.
Erre o kapasbol, hogy en egy bunko paraszt vagyok, ezekuta o nem jon velem sehova, majd elmegy vele mas ha en ennyire leszarom ot...
Meg ha en lszarom, csak tudjam o is mar kezd engem.
Es nem erti mi a fa.szert szenved egy olyannal aki nem erdemli meg(velem).. Stb azota nem veszi fel a telefont stb.
Koztudott mindenert en vagyok a hibas szerinte, nem teszek erte semmit stb.
Hozzateszem amikor szol kapasbol indulok at hozza, talalkozni.
Mindig kerdezem mit szeretne stb...
Multkor (2hete)elvittem kulfoldre nyaralni......
Allandoan olelgetem, puszilgatom, vagy is csak akarnam mert ellok es mondja utalja ha egymas szaljan logunk..
De amikor o akarja akkor nekem engednem kell mert ha nem akkor megint csak bevagja a durcat.
Jézus márja!
Te fizetsz neki mindent szinte a seggét kinyalod , mintha az eltartottad lenne.
És ahogy látom nem is azért van veled mert odáig van érted.
Térj észhez!
És ne pazarold olyan emberre a pénzed és az idődet aki nem érdemli meg.
kapcsolatunk elejen megmondta o nem fogja mondogatni hoga szeret..stb ameddig tenyleg nem, 4 honap utan mondta ki elosszor es addig is folyamatos vitak voltak.
Nagyon nehez termeszet, azthiszi ot en csak bantani akarom, nem becsulom meg, nem is szeretem stb..
De ez az eltartas nem teljesen igaz mert boltba ramszol hogy ne en fizessem az ovet... Ilyenkor vagy hagyom fizetni vagy nem.
Azt is mondani szokta hogy ot nem lehet megvenni....(amikor viszek neki ajan dekot)
kulfoldon is harmadik nap mar veszekedett odakartam rrggel bujni hozza es mondta hadjal mar .
Azelotti ket nap meg o bujt hozzam azota vagy is azutani tobbi nap se bujt hozzam, es en se hozza szoval.. A nyaralas is el lett baszva
ha a kapcsolatban erthetetlen valtozas all be, sok ujdonsag, olyan programok, amikrol korabban hallani nem akart, raadasul minden aprosagert te vagy a hibas, akkor mar csak a megerosito mondatok hianyoznak:
"majd elmegy vele mas"
"el fog vinni mas"
"mas sokkal kedvesebb lenne"
...
ez SZERINTEM 50%-nal nagyobb esellyel jelenti azt, hogy alakulgat a masik felnel egy B-verzio.
(Es adja Isten, hogy ne legyen igazam!)
Pofon egyszerű, az van amit ő akar neked ebben a kapcsolatban szinte beleszólásod nincs úgy kezel mint valami kutyát.. Az nem jó amit te csinálsz, de amit ő az igen..
Szerintem szakíts vele, hiába szereted semmi értelme az egésznek, ennek semmi nem jó.. :D
De az is lehet,hogy önbizalom hiányos,és ezt rád vetíti ki.Vagy csalódott már.Persze ezek sem mentségek.
Ha nem akarsz szakítani,akkor mondom legyél olyan,mint ő.Mutass tükörképet neki.
hat igen volt ega nagy csalodasa a kapcsolatunk elejen folyton azt emlegette....
Szerencsere mar leszokott rola.
Azt hogy van e valaki mas, rajtam kivul ugy se tudom meg addig ameddig o nem akarja hogy tudjak rola
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!