Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkerülhetető a szerelembe esés?
Kérdező, fiú vagy?
amúgy hülyeség, hogy szenvedély nélkül nincs élet.. vagy fél éve már, hogy gyakorlatilag semmilyen kapcsolatom nem volt, mégis nagyszerűen érzem magam :D(nem, nemvagyok kőgazdag sajna..) Vannak azért időszakok az életben, amikor a kalandból is elég...
szerintem hozzáállás kérdése. Nem kell félni. Én is ebben a cipőben jártam tiniként, mint te. Aztán "felhúztam az arcom", önbizalmam lett, amit mások is észre vettek. Amíg azt látják az emberek, hogy elesett, félős, gátlásos ember vagy, addig mindig át fognak rajtad lépni.
Viszont ez nem azt jelenti, hogy többet nem fog csalódás érni, de ilyen hozzáállással és mentalitással könnyebben át fogod tudni lépni a nehéz időket.
"Amíg azt látják az emberek, hogy elesett, félős, gátlásos ember vagy, addig mindig át fognak rajtad lépni. "
Én is ilyen voltam és léptek rajtam. De megfogadtam,hogy velem ezt még1szer nem csinálják. Most ezeknek pont az ellenkezője vagyok de így sem kerültem el azt,hogy ne essek szerelemben és hogy ne fájjon. Küzdők ellene de nehéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!