Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelembe esés. Elkerülhető?
Azt hiszem kezdek valakibe beleszeretni. Ugyan még nagyon az elején van a dolog, meg nem sokat találkoztunk még, de lehetséges h kezdek szerelembe esni. Én ezt szeretném elkerülni valahogyan. Milyen módszerek vannak erre?
Nem szoktam sportolni, pedig régen szerettem futni. Sajnos a lábam egy régi zúzódás miatt elkezd fájni ha futok.
A legjobb haverom sajnos elment dolgozni Angliába.
Én szeretném megőrizni a józan eszem, és mindig mindent tisztán látni. Ehhez pedig az kell, hogy ne szeressek bele egy lanyba.
Hogyan mondjam meg neki, hogy nem akarok többé se találkozni, se neten beszélni?
Akkor ne beszélj vele és kész.
Amúgy meg tök hülye vagy ha ő érdeklődik irántad.
"Hogyan mondjam meg neki, hogy nem akarok többé se találkozni, se neten beszélni?"
Ennyi és kész.
Csak aztán ne siránkozz, ha rájösz, hogy életed egyik legnagyobb hibáját csináltad.
Már most szerelmes vagy, nem is kicsit, abszolút lejön rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!