Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Véletlen egybe esés, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véletlen egybe esés, vagy tényleg van valmi?

Figyelt kérdés
Na szóval van egy fiú az osztalyban, nem szokott lanyokkal beszélni.. Lazulós inkább haverok mint hogy a csajozás. multhéten történt valami emit/amiket nem tudok hova tenni. Tesi órán párba voltunk őt kaptam párnak nem fogtam meg a kezét mert azthittem megse fogná. Aztán 3 barátnőm állította hogy megakarta fogni a kezem és még furcsálta is hogy én nem fogom meg. Aztán másnap megkínált üdítővel a POHARÁBÓL amire nemet mondtam...utána helyeselte az ötletem amit mondtam az osztálynak, ami fure mert nem nagyon szomott hozzászólni semmilyen lányhoz. Ez most azt jelenti hogy közeledett hozzám vagy egyszerű félre értés?
2012. dec. 9. 23:23
 1/2 A kérdező kommentje:
16/l
2012. dec. 9. 23:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy közeledett, bár ez még önmagában kevés. Továbbra is figyeld az ilyen jeleket, és legyél vele nyitottabb ilyenkor (ha akarsz tőle valamit)
2012. dec. 9. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!