Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, hogy 14-15 éveseknek már "komoly" kapcsolatuk van mennyire lehet ez tartós úgy, hogy nem a szex körül forog van egyáltalán ilyen?

Figyelt kérdés

2013. aug. 4. 11:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
barátnőm aki 2 hónap mulva lesz 14 összejött tavaly januárba amikor még csak 6.-os volt összejött egy 8.-os fiúval és azóta is eggyüt vannak több mint másfél évesek és még semmiféle szex nem volt köztük :) szóval van tartós kapcsolat igy is.
2013. aug. 4. 11:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Bár igaz, hogy sokszor az ilyen korai kapcsolatok nem hosszú életűek, de azért nem lehet általánosítani, mert több olyan ismerősöm (pár-házaspár) van, akik 14-15 éves korukban ismerkedtek meg (vagy még korábban) és 10-15 év után még mindig együtt vannak!
2013. aug. 4. 11:21
 3/10 A kérdező kommentje:
Akiket én ismerek azoknál már baba is van :/
2013. aug. 4. 11:24
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A többség a szex körül forog, de egyáltalán nem tartós. Ha tartós, akkor biztos nem a szex miatt jöttek össze, szóval lehet komoly a dolog (ez többségben az ilyenkorú szüzek között szokott lenni, akik még nem akarják elveszíteni). Ha a szex miatt jöttek össze, akkor max 2 hét az egész, és ezalatt min. 7x lefekszenek. Itt általában a srácnak plusz egy trófea, a lánynak pedig "eget rengető lelki trauma...;Posztoljuk ki facebookra!!!" a végére.
2013. aug. 4. 11:25
 5/10 anonim ***** válasza:
ezeket együtt járásnak hívjuk, komoly kapcsolat, ha együtt élsz, majd akkor derül ki mi az ábra
2013. aug. 4. 11:49
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem az a gond, hogy ők ezt komoly párkapcsolatnak hívják. Szexelnek, fogamzásgátlót szednek vagy teherbe esnek és ők erre büszkék. Nyíltan ki is mondják, hogy hányszor csinálják.
2013. aug. 4. 11:52
 7/10 anonim ***** válasza:

Én az első párommal 15 évesen jöttem össze és egy évig tartott a kapcsolat. Mi még csak le sem feküdtünk egymással ez idő alatt. Rá másfél hónapra meg összejöttem a mostani barátommal, ő 24 éves és vele meg már több mint 8 hónapja vagyok együtt. Vele már lefeküdtem.

Amúgy sokszor az a baj a fiataloknál, hogy azt sem tudják mi és hogy. Főleg szexuális téren. Így annyi "baleset" történhet, hogy már számba se veszik.

Arra a kérdésre, hogy valami nem a szex körül forog. Előbb utóbb egy tartós kapcsolat sincs meg szex nélkül. Ezt tudni kell. Persze ha nagyon fiatal a két illető, akkor várhatnak vele, de valószínű, ha már eléggé érettek voltak egy kapcsolathoz akkor úgy érzik érettek a szexhez is. Kíváncsiak mások testére stb.

17/L

2013. aug. 4. 12:13
 8/10 anonim ***** válasza:

Mi 16 honapja vagyunk egyutt a baratommal 15 evesen ismertem meg ez ido alatt nem fekudtunk le mert kertem ra,hogy varjunk vele es o nem is kerte nem is zsarol vele semmi. Igazan szerencses vagyok :) az a baj,hogy a mostani 14-15 evesek nem tudjak mi a kulonbseg a szeretkezes es szex kozott es a lanyok a szuzesseguk elvesztik nem pedig odaadjak.

16L 19F

2013. aug. 4. 13:01
 9/10 anonim ***** válasza:

14-15 évesen még nincsenek akkora vágyai az embernek. Persze, az érdeklődés megvan, de nekem ez a hatalmas, mindent elsöprő vágy 17 évesen jelentkezett.

15 évesen vártam volna 1 évet is, most nem tudnék túl sokat.

17/L

2013. aug. 4. 13:18
 10/10 anonim válasza:
Barátnőm és a barátja 15 évesen jöttek össze, most 17 évesek és még mindig nem feküdtek le. Szeretik egymást, nem hagyja el az egyik a másikat azért, mert még nem áll rá készen. Majd megtörténik az is. Ha szereted, akkor is a barátod/barátnőd is, akivel beszélgetsz, eljársz stb.. és nem csak a szex köt össze.
2013. aug. 5. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!