Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem elkövettem egy nagyon nagy hibát. Mit tegyek? Komoly hozzászólások, hasznos tanácsok érdekelnek Bővebben lent
Előbb olvassátok el az előző kérdésem,ami kapcsolódik ehhez:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Szeretem ezt a macedón lányt,de sajnos pár napja beszóltam egy néger nőnek (31 éves),hogy tudnánk-e találkozni.Sajnos csak a hormonok irányítottak...Megadta a számát,felhívtam,találkozni akart velem múlt szerdán,de nem volt jó nekem,sms-eztünk,mondta van két gyereke és férje,de titokban tudna szeretni,így írta.(nem tudtam,hogy családos,igaz a szex miatt szóltam be,de így már nem tetszik)ma megadta a skype és e-mail címét is. Ma Leveleztünk,megkérdeztem hány éves a férje?57. utána egy smile pofát is odatett.Mondtam ne röhögj szegényen,mindenki megöregszik egyszer.(E mondat után is továbbröhögött..)
Természetesen nem tetszik ez a nő,ez a stílus meg aztán pláne nem.Pénteken lenne jelenésem nála.Mit tegyek?Az eszem azt mondja ne,mert más tetszik,meg ez a nő már házas,nem akarok családot szétrobbantani!!!(mondjuk szerintem van annyira rutinos,hogy nem derülne ki,de akkor is,engem zavar.Viszont sajnos azt kell,hogy mondjam kipróbálnám...Pedig tudom,hogy bűnt követnék el,de a kíváncsiság hajt.Régóta nem voltam nővel.Ne nevessetek ki,nem vagyok sikeres a párkapcsolatban,mondjuk nem is sóvárogtam soha barátnő után,de a szex hiányzott.
Vélemények,javaslatok?
Én azt mondom, hogy inkább hagyd ki a néger luvnyát. Mert ha mégis lebuksz és a férj szól a rokonságnak, akkor könnyen lehet, hogy széklettartási problémáid lesznek a közeljövőben... Meg én mindig tartanék valamilyen egzotikus fertőzőbetegségtől.
Meg amúgy is csúnya dolog ez, még valami 10 parancsolat is megemlékezett a hasonló szituációkról.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!!
Azért ajánlottam mindenki figyelmébe az előző kérdést,,mert azt a macedón csajt szeretem.A nagyon kevés élmény ellenére is.
Tudom ez nem lenne megcsalás,hisz nem is jártam vele
Nagyon szépen köszönöm az utolsó választ!!!!
Keresem a macedón lányt,"hirdetést" adok fel, kiírom a számom.(Postaládákba is bedobtam már)Hívogatnak is de eddig senki sem ismerte.Nem akarok bohócot csinálni magamból,de meg akarom találni.
Szívem szerint Magyarországon tanuló macedónokkal venném fel a kapcsolatot(ha egyáltalán vannak ilyenek)megkérném őket,hogy tegyék fel a "hirdetésem"macedón társkereső oldalakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!