Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mivel győzzem meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel győzzem meg, hogy túltettem magam az exemen?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, akivel a megismerkedésünk elején beszélgettünk az exekről, az ő legutóbbi és az én legutóbbi hosszú kapcsolatomról, illetve hogy miért lett vége. Egyik nap úgy éreztem, hogy érdemel annyit, hogy jobban bele lásson abba, miért lett vége, ezért mutattam neki pár doksit, amit elolvasott. Utólag kiderült, hogy kicsit sok volt neki. Belátom, nem volt jó ötlet, jobb lett volna nem megtenni ezt. :( Múltkor mikor mutattam valamit a telefonomon, hívott az exem 3x is, de én mind a 3x leraktam, a végén repülő üzemmódra kapcsoltam. A barátnőm mondta, hogy vegyem fel, kíváncsi, hogy mit akar mondani, de mondtam neki, hogy már semmi közünk egymáshoz, nem akarok vele beszélni. Az exemmel márciusban szakítottunk 4 év után. Ez a dolog pont tegnap bukott ki a barátnőmön. Azt is elmondta, hogy az ismerősi körében mindenki azt mondja, hogy nem tettem túl magam az exemen, függetlenül attól, hogy ők nem tudják, hogy nekem az utolsó 1 év szenvedés volt, és próbáltam menekülni. Ezt próbáltam megértetni barátnőmmel tegnap, de annyit mondott, hogy gondolkodnia kell hármunkról... :( Mivel győzzem meg, hogy túltettem magam az exemen? Én egyáltalán nem keresem őt.

2013. aug. 4. 07:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt az embert valaki oltogatja ellened, de nem kicsit. Sunyin megbújva a háttérben és az ismeretségi körödet felhasználva eszközként.
2013. aug. 4. 08:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Szerintem túl sokan az alap tényből indulnak ki, hogy 4 év, és ahhoz nem elég 3-4 hónap. Talán nem minden esetben, de teljes mértékben helyzet függő. Itt 2 különböző baráti társaság van, nincs közös barátunk.
2013. aug. 4. 08:21
 3/7 acelsziv ***** válasza:
Hű, barátom... Ha a csaj többet ad "mindenki" véleményére, mint a tiédre akkor baj van. Mert nem igazán fogod meggyőzni a dolog igazáról. Mondd el esetleg neki, hogy 1: ő akart többet tudni. 2: Az mutatja, hogy túl vagy az exeden, hogy nem vele, hanem a mostani csajjal vagy. Sok sikert-
2013. aug. 4. 08:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Én elhiszem, de ezt a nőt tuti oltogatják a háttérben.
2013. aug. 4. 08:26
 5/7 anonim ***** válasza:

SOSEM ismétlem, sosem szabad exről beszélni, sosincs jó vége, egyszerűen nem lehet . . .

amúgy azt tudom javasolni, hogy légy természetes, és amit doksit vagy mit mutattál, töröld le, előtte , vagy minden mást ami kapcsolódik a múlt béli lányhoz

2013. aug. 4. 08:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk én még azt is megkockáztatom, hogy ha külön baráti társaságotok van, hogy a barátnőd exe áll a háttérben, és vissza akarja szerezni a volt barátnőjét ezzel a tevékenységgel.
2013. aug. 4. 08:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Megkérdezném, szeretsz-e? vagy a rivalizálás fontosabb ?

A rivalizálás egy óriási lelki teher, mániaszerű tünetekkel. Ez abból is látszik (különbözik a féltékenységtől) hogy ha nincs is ,teremt magának egy alanyt, akivel rivalizálhat(na) Sajnos elnyomhatja és tönkreteheti a tiszta szeretetet. A mániás dolgokról nem lehet, csak úgy lebeszélni. Lehet, hogy szünetet kellene tartani: hogy magában rendezze az érzéseit. Azt mondanám: nem akarok ilyen feszültségben élni, mert tönkreteszi a boldogságomat veled. Szünet: az alatt gondold át, hiszel nekem, bízol bennem?

2013. aug. 4. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!