Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális az, hogy a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, hogy a barátnőm 2 napot sem akar velem tölteni 1 héten?

Figyelt kérdés

egyszerűen nem igényel többet. azt mondja neki ez bőven elég, és így jó.

én többet szeretnék vele lenni, de egyszerűen nem hagy rá lehetőséget.

Régebben is max 3 nap volt amit együttvoltunk, de furaahogy idősödik a kapcsolatunk, ez nemhogy több, hanem kevesebb lesz..:/

20/L

22/F

több mitn 1 éve együtt.

2013. aug. 1. 21:00
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
na igen, én is ezt várnám el tőle...:/
2013. aug. 1. 22:24
 22/31 anonim ***** válasza:
Szülei milyenek? Rideg állattartásban nevelték? Ez is fontos lehet.
2013. aug. 2. 07:49
 23/31 A kérdező kommentje:
nem. ő magától vált ilyenné mint amiylen most.
2013. aug. 2. 10:01
 24/31 anonim ***** válasza:
én a barátnőmmel heti 1-2x találkozunk van hogy 3x is de ö többet szeretne csak a szülei nem nagyon engedik. iskola időbe volt hogy 1 hónapba 1x találkoztunk csak de hát ha szeret szerintem ezzel nincs semmi gond. ha meg baj van üljetek le mondjátok el kit mi zavar és próbáljatok meg változtatni :)
2013. aug. 2. 10:47
 25/31 A kérdező kommentje:

értem.

hát nemtudom, msot jelenleg ugyállunk, hogy megint látni sme akar...:/

2013. aug. 2. 10:49
 26/31 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyan ez a gondom.Teljesen megértelek és sajnállak is.Nekem annyi különbséggel hogy én tudom hogy belőlem kiszeretett másfél hét után sincs kedve velem lenni :/ Én sem bírok szakítani mert nekem nagyon fontos és csak arra vágynék,hogy neki is.Amíg nem lesz rosszabb a helyzet próbálj meg valamit csinálni,hogy fontos legyél neki próbálj valami újat csinálni.
2013. aug. 2. 15:52
 27/31 anonim ***** válasza:

Nálunk pont fordítva van. Én állandóan vele lennék, de neki nem hiányzom.

Azt hiszem az a baj, hogy túlságosan felnézek rá és ezzel magamat lealacsonyítom. Kicsit erősíti a kisebbségi komplexusom, de soha nem szakítanék vele.

2013. aug. 2. 17:43
 28/31 A kérdező kommentje:

telefonáltunk.

azt mondta sehogyan sem állunk, és nem tudja hogy van-e még visszaút. hozzátette, hogy gyakorlatilag bármit teszek, ezt úgyis ő fogja eldönteni, hogy akarja vagy sem.

2013. aug. 2. 20:36
 29/31 anonim ***** válasza:
Szemét egy dolog ez a szerelem, de akármennyire is szereted, dobd ki! Tudom, hogy rohadt nehéz lesz, de ha idáig jutott a kapcsolat, akkor egy jó nagy szívességet teszel magadnak, ha szakítasz vele. Nem a te hibád, ha már nem szeret téged, ez most így alakult, senkinek sem lehet kicsikarni a szeretetét, és nem is érdemes...lesz más...sablon, de így van. Inkább legyél hálás a sorsnak, hogy megóv téged még több szenvedéstől, mert lássuk be, ebből már csak az sülhet ki, ha megmarad a kapcsolat akkor is. Most légy erős...és később boldogan fogsz visszagondolni erre a döntésedre. Szurkolok, hogy találj majd egy csodálatos párt magadnak. Ahogy mondják, ha becsukódik egy ajtó, kinyílik egy másik! Sok szerencsét!
2013. aug. 2. 21:19
 30/31 A kérdező kommentje:

de hogyan szakítsak fele, ha szeretem?!..:/

hamár itt tartunk, inkább küzdök érte, és nem adom fel!

ha kidob, kidob, de legalább tudom, hogy én mindent emgtettem, és büszkén esek el, mintsem feladjam.

2013. aug. 2. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!