Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális az, hogy a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, hogy a barátnőm 2 napot sem akar velem tölteni 1 héten?

Figyelt kérdés

egyszerűen nem igényel többet. azt mondja neki ez bőven elég, és így jó.

én többet szeretnék vele lenni, de egyszerűen nem hagy rá lehetőséget.

Régebben is max 3 nap volt amit együttvoltunk, de furaahogy idősödik a kapcsolatunk, ez nemhogy több, hanem kevesebb lesz..:/

20/L

22/F

több mitn 1 éve együtt.

2013. aug. 1. 21:00
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

pénzemért biztos nem, csóró vagyok.

ha ronda lennék öszes se jöttünk volna, gagyi vagyok...az lehet, de inkább szerelmes...:/

2013. aug. 1. 21:06
 12/31 anonim ***** válasza:
79%
gondolom magának való típus, introvertált (: én se szeretek többet együtt lenni valakivel, ha van párom, heti 1-2 elég
2013. aug. 1. 21:08
 13/31 anonim ***** válasza:
73%

ennek hosszabb távin semmi értelme, csak azért el lehet mondani van valakim, ennek annyi

akinek 1-2 nap elég, azzal kezdeni sem érdemes,

szóval beszéld meg vele, ha van eszed szakítasz, menjen és keressél olyat aki szeretni fog Téged!!

2013. aug. 1. 21:11
 14/31 A kérdező kommentje:

gyáva vagyok. nem emrek szakítani, mert félek, hogy még iylet sem találok.

nagyon szép lány tényleg...csak igen magánakvaló. :/

2013. aug. 1. 21:14
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
ne légy már szánalmas. szakíts vele, ha akarsz. ha hiszel magadban úgy is találsz mást.
2013. aug. 1. 21:18
 16/31 A kérdező kommentje:

épp ez. hogy akarok e mást találni?!

igazad van teljesen! amugy. és utálom hogy megitn bekavartak az érzelmek.

fél évig oylan jüvolt nemcvotl semmi extra.

mostmeg puff

2013. aug. 1. 21:22
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Sajnállak, tesó. :-(

Ha valóban magának való a lány, akkor nem hiszem, hogy lenne még valaki a háttérben.

Az azonban nagyon rossz gondolkodás, hogy csak azért nem szakítasz, mert félsz, hogy nem találsz mást. Ha egy kapcsolat ellaposodott, nem működik, nem azt kapják a felek, amit egy kapcsolattól elvárnának, akkor véget kell vetni neki.

2013. aug. 1. 21:25
 18/31 anonim ***** válasza:
ha ilyeneket mondasz magadra, hogy nem találnál jobbat, akkor ne csodálkozz ezen. Ő is érzi, hogy egy "bónusz" neked, és ezért igazából nem is törekszik megtartani, vagy odafigyelni rád jobban. A szépség nem minden. Mondd le azt a maradék kis talik egyikét is...nézd meg mit reagál.
2013. aug. 1. 21:57
 19/31 A kérdező kommentje:

különösebben sehogy. kilátásba helyeztem már.

az a baj vele, hogy nem is mondja ki az ézéseit sokszor. inkább palástolja!

buszke egy nőszemély.

2013. aug. 1. 22:02
 20/31 anonim ***** válasza:
nincs büszke szerelmes ember..aki szerelmes pont hogy nem büszke...aki szerelmes néha épphogy totál meg tudja alázni magát. Aki játszmázik..na az lehet büszke.
2013. aug. 1. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!