Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, hogy a barátnőm 2 napot sem akar velem tölteni 1 héten?
egyszerűen nem igényel többet. azt mondja neki ez bőven elég, és így jó.
én többet szeretnék vele lenni, de egyszerűen nem hagy rá lehetőséget.
Régebben is max 3 nap volt amit együttvoltunk, de furaahogy idősödik a kapcsolatunk, ez nemhogy több, hanem kevesebb lesz..:/
20/L
22/F
több mitn 1 éve együtt.
pénzemért biztos nem, csóró vagyok.
ha ronda lennék öszes se jöttünk volna, gagyi vagyok...az lehet, de inkább szerelmes...:/
ennek hosszabb távin semmi értelme, csak azért el lehet mondani van valakim, ennek annyi
akinek 1-2 nap elég, azzal kezdeni sem érdemes,
szóval beszéld meg vele, ha van eszed szakítasz, menjen és keressél olyat aki szeretni fog Téged!!
gyáva vagyok. nem emrek szakítani, mert félek, hogy még iylet sem találok.
nagyon szép lány tényleg...csak igen magánakvaló. :/
épp ez. hogy akarok e mást találni?!
igazad van teljesen! amugy. és utálom hogy megitn bekavartak az érzelmek.
fél évig oylan jüvolt nemcvotl semmi extra.
mostmeg puff
Sajnállak, tesó. :-(
Ha valóban magának való a lány, akkor nem hiszem, hogy lenne még valaki a háttérben.
Az azonban nagyon rossz gondolkodás, hogy csak azért nem szakítasz, mert félsz, hogy nem találsz mást. Ha egy kapcsolat ellaposodott, nem működik, nem azt kapják a felek, amit egy kapcsolattól elvárnának, akkor véget kell vetni neki.
különösebben sehogy. kilátásba helyeztem már.
az a baj vele, hogy nem is mondja ki az ézéseit sokszor. inkább palástolja!
buszke egy nőszemély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!