Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Úgy érzem már nem szeret a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem már nem szeret a barátnőm, és nem tudom, hogy mit tehetnék?

Figyelt kérdés
3 éve együtt vagyunk de fél évvel ezelőtt viszont teljen megunt kidobott és összejött egy másik fiúval akit egy buliból felvitt éjszaka.Bár elvileg az nem történt meg de utána egy héttel otthagyta és bocsánatot kért,éreztem is,hogy mennyire megbánta.Most viszont ismét úgy érzem,hogy megint elmúlt nála minden.Mikor elment egy hétre egy kicsit sem hiányoztam neki inkább még tovább akart maradni.Tegnap este viszont eljött és itt aludt nálam de már nem akar lefeküdni és semmit csak alszunk,másnap viszont délben hazament mert egyedül akar lenni.Még mindig azt mondja,hogy szeret és többé nem tenne olyat de én nem vagyok boldog így és ezt ő is tudja.

2013. aug. 1. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, mégis mit tehetnél? Egyáltalán hogy tudtad anno visszafogadni, ezt se értem.
2013. aug. 1. 17:34
 2/5 A kérdező kommentje:
És még annyit,hogy mikor odavolt egy hétre igazából telefonon beszélni se volt kedve.
2013. aug. 1. 17:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs.igazából túlságosan szerettem és megbíztam benne.
2013. aug. 1. 17:35
 4/5 Szitakötőbébi válasza:
Akkor miért vagy még vele? Azt se tudja mit akar....max annyit hogy nem akar egyedül lenni...szerintem nincs értelme annak hogy együtt maradtok de boldogtalan vagy
2013. aug. 1. 17:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Ilyes helyzeten én is keresztül mentem. Szereted a lányt, mindent meg akarsz tenni a kapcsolatért. A kérdés az, hogy ezek után valóban megéri neked? Három év sok idő de szerintem ha a barátnőd nem tudja mit akar akkor nem alapozhatsz rá. Véleményem az, hogy te mindent megtettél, többet is mint érdemes lett volna. Nem müködik az ilyen kapcsolat, szenvedsz értelmetlenül. Lépj tovább és keress egy másik barátnőt magadnak. Később rá fogsz jönni, hogy helyesen döntöttél amikor kiléptél ebből a lehetetlen helyzetből.
2013. aug. 1. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!