Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja a párom, hogy már nem szeret úgy, mint régebben. Mit tehetnék?
Én nem változtam semmit.
Azt mondja, hogy egyre inkább azt érzi, nem vagyunk már elég izgalmasak egymásnak.
Nem tudom, hogy tudnám őt újra magamba bolondítani. Mit kellene tennem, hogy újra ugyanolyan rajongással szeressen, mint régen? Nem tehetek az ellen, hogy már megismertük egymást. Én önmagamat adom, nem tudok és nem is akarok színészkedni és igazából nem is tudom, mire vágyik.
De egy biztos: nagyon nem akarom, hogy szakítsunk, mert nekem ő a mindenem.
Kérlek, ha tudtok adni valami tippet, segítsetek!
Előre is köszönöm!
27 N
a szerelmet visszahozni nem lehet, de változol és fogsz is míg élsz, ő is, lehet itt a szexre hivatkozni, de az kevés
nem tudod mire vágyik? szoktatok igazán beszélgetni? egy igazi kapcsolatban kell, sőt napi szinten kell tenni érte
jó lenne egy értelmes beszélgetés is, hogy helyre lehet-e még hozni N
Először is köszönöm mindenkinek, aki írt!
Megkérdeztem tőle, hogy mi az, ami nem tetszik már neki a kapcsolatunkban. Vagy mit hiányol és minden kérdésemre az a válasz, hogy "nem tudom". Ő maga sem tudja, hogy mit hiányol. Nem tudom, akkor én hogyan tudnék ezen a helyzeten segíteni.
Nem, sajnos ő helyezte kilátásba.
Most úgy érzem, hogy minden fontosabb neki, mint én, leköti a munkája és a különböző elfoglaltságai. Azt mondja, hogy nem tud velem úgy törődni, ahogyan azt megérdemelném.
Utolsó: nálunk is ugyanígy történt.
Semmi, azóta szünetelünk...ki tudja meddig?! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!