Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lesz olyan az életemben aki elfogad? -többi lent-
Én valahogy kezdem unni az ilyeneket. Baj hogy husis vagy? Ne várd meg hogy a szádba repüljön a sült galamb (ez most csak képletesen szólt).
Aki arra vár, hogy csoda történjen és jöjjön egy olyan pasi aki szereti a kövér lányokat, az nagy hibát követ el. Pláne ha önakaratodon kívül ez folyamat évekre kinyúlik. Akkor majd 30 évesen sajnálhatod magad, hogy volt esélyed lefogyni, igazi bombanővé válni, de inkább lusta voltál, helyette a Gyakorikerdesek.hu-n próbáltál vigaszt találni, hogy "ugye nem kell lefogynom ahhoz hogy legyen pasim?".
De igen, le kell. A pasik 98%-a a formás lányokért van oda. Határozd el magad, baromira nem megerőltető felállni a gép elől és kizúzni a szabadba futni, vagy valami mást sportolni, mozogni!
Azért mondom mindezt, mert én is voltam túlsúlyos, és idegesít, hogy amíg én el tudtam határozni magam, más erre nem képes. De rávettem magam a javulásra, és lám vannak sikereim.
Most magas, viszonylag izmos vagyok, bár inkább szálkásan, nem kigyúrtan. És a csajok is bírják.
Téged is imádni fognak a pasik, és akkor majd büszke leszel rá, hogy kivonszoltad magad a külvilágba.
Sok sikert!
Én teljes mértékben igazat adok a #3. válaszolónak.
Saját véleményem nekem is az, hogy ha téged is zavar, kezdj el sportolni. Nem többet, csak egy órát kocogsz naponta, már jó.
"Manapság a kilók száma határoz meg mindent"
Na ha van mondat, ami mögött nem látok logikát és csak felidegesítem magam rajta, akkor ez az.
1.) Azt, hogy egy fiúnak tetszel-e vagy sem, azt nem a kilók határozzák meg, hanem a fiú ízlése. Nekem is voltak olyan duci lány ismerőseim, akik kedvesek voltak, ápoltak voltak és simán elfogadtam volna bármelyiket barátnőmnek. A szerelemben ne számítanak a kilók!
2.) Abban az esetben ha modell szeretnél lenni, visszavonok mindent. Viszont már ott is kezd lejárni a gebe csajok kora, szóval ott is fel tudnád találni magad.
Utoljára még csak annyit, hogy nem egyszer találkoztam tényleg nagyon szép, homokóra alkatú, formás lányokkal (legutóbb pl Balatonon a strandon). Hiába volt gyönyörű, ha olyan paraszt volt, hogy kilógott az eke a szájából. Ezért mondom megint csak azt: sz*rd le a külsőd és arra figyelj, hogy belül rendben legyél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!