Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek tényleg elfogad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg elfogad így kövéren a párom?

Figyelt kérdés

Terhességem alatt felszedtem 30 kilót. Nem tagadom, kövér vagyok. Támogatta, hogy eljárjak konditerembe, de azt mondta az se baj, ha nem megyek.

Ha csak ennyi lenne a történet azt mondanám, hogy biztos csak nem akar megbántani. DE!

Minden nap veszi nekem a csokikat, sütiket, aminek őszintén szólva rohadtul nem bírok ellenállni. Hiába mondom, hogy ne vegyen, ő vesz, és azt mondja neki így tetszem.

Tényleg létezik ilyen?

2013. júl. 8. 11:51
1 2
 1/14 ASOT ***** válasza:
Ezek alapján igen...
2013. júl. 8. 11:53
 2/14 anonim ***** válasza:
Hát látod, de szép is a szerelem
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha eddig 30 kiló nélkül is tetszettél neki, akkor szerintem nem árt tenni a kilók ellen. Ettől még zabálhatod a csokikat, de lehet mellette mozogni erősen... Az egészséged és erőnléted érdekében sem árt. Meg én biztosra mennék...
 4/14 anonim ***** válasza:

hát látod hogy létezik

ha téged zavar, lefogyhatsz

de úgy tűnik, neki így is tetszel

2013. júl. 8. 11:54
 5/14 anonim ***** válasza:
Felhizlal:D Sztem éppen hogy jobban tetszel neki dagadtan
2013. júl. 8. 11:56
 6/14 anonim ***** válasza:

hát szerintem csak nem akar megbántani, és szereti látni hogy boldog vagy, namegohgy falod a csokikat.

de őszintén?! ha megfordítanánk a dolgot, és a párod felszedne 30 kilot, és engedne egy méretes sörhasat, meg tokát, ugyanugy néznél rá, és ugynaugy tetszene?!

persze hogy nem. csak szeret, és nembánt meg.

természetesen járj el konditerembe, és fékezd a kajálásokat! hozd magad formába!!!!

azért nem mindenre kifogás a terhesség!

2013. júl. 8. 11:56
 7/14 anonim ***** válasza:
Az meg a másik, hogy terhes voltál, sokat küszködhettél, hálás neked, lehet nem akar ezzel "csesztetni"
2013. júl. 8. 11:58
 8/14 anonim ***** válasza:

Szerintem igen, viszont nincs sok esze hogy 30 kiló plusszal még édességgel töm téged. Azért terhesség (és ízlés) ide vagy oda, nem érezném jól magam, ha a túlsúlyos párom egészséget tovább veszélyeztetném azzal, hogy tömöm, mint a vágásra szánt malacot.

Lehet jókat enni egészséges ételekből is, de a ti dolgotok...

2013. júl. 8. 12:05
 9/14 anonim ***** válasza:

Létezik ilyen.

De ha fogyni akarsz, és ő meg csokikkal halmoz el, akkor jó nagy hülye a párod, mert csak megnehezíti a dolgodat. Erről azért nem ártana beszélnetek.

2013. júl. 8. 12:07
 10/14 anonim ***** válasza:

Elfogad, de mivel 30 kilóval vékonyabban szeretett beléd, ezért jól teszed, ha visszafogysz.

Lehet, hogy most a gyerek anyját szereti benned. Idővel viszont ismét a nőre lesz szüksége.

2013. júl. 8. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!