Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan pasi aki elfogad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan pasi aki elfogad egy ilyen csajt?

Figyelt kérdés
Az ilyen csaj alatt azt értem,hogy: kicsit duci vagyok,nem vagyok a legszebb és nem igazán vagyok "pláza cica".

2013. máj. 22. 13:40
 1/10 anonim ***** válasza:

A nem vagy plázacica nálam alapfeltétel, a többire meg így nem lehet mit mondani. A kisugárzás, és viselkedés a legfontosabb

25/f

2013. máj. 22. 13:42
 2/10 Buborék Fejü ***** válasza:
Egy fotóval többre mennénk... :)
2013. máj. 22. 13:44
 3/10 A kérdező kommentje:
nem akarom ide kirakni de küldjek pm-ben?
2013. máj. 22. 13:50
 4/10 anonim ***** válasza:
Na ja, egy testről készült kép sokat elárul! Nem kell h az arcod látszódjon!
2013. máj. 22. 13:50
 5/10 anonim ***** válasza:
küldhetsz privit, akár arc nélkül is, de az arc egyébként nálam sokat számít. (Volt már duci barátnőm...)
2013. máj. 22. 13:53
 6/10 anonim ***** válasza:

Te elfogadod magad? Neked így jó?

Ha igen, akkor legyél boldog, ne stresszelj ezen, többet számít ez, mint hinnéd.

Ha nem, akkor változtass. Vagy azt várod, hogy te nem tetszel magadnak, de másnak meg de?

2013. máj. 22. 13:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Ne várd, hogy elfogadjanak, ha még te sem fogadtad el önmagad.
2013. máj. 22. 14:05
 8/10 A kérdező kommentje:
nem mondtam hogy nem fogadom el magam csak félek hogy senki nem fog elfogadni
2013. máj. 22. 14:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem bejönnek a duci lányok, kifejezetten ők jönnek be. Küldj egy képet privátban.
2013. máj. 22. 14:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Persze, millió ilyen van, de ennyi alapján még nem lehet semmi biztosat mondani. Ha nem bánod én is meglesnélek :)
2013. máj. 22. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!