Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeressek valakit csak azért mert rendes velem és elfogad? (van egy betegségem, amit jól tolerál)
hálás vagyok egy kicsit, ő meg össze akart jönni velem. és asszem nem örült hogy nemet mondtam.
nem vagyok ilyen "bomba nő" de azért szabad nemet mondanom, azt hiszem.
Ő olyan velem, mint az alkonyatban Jacob Bellával.
Még a sötét bőr is stimmel.
Valóban ez nem jó dolog, mert elfogadott, nagyon szeret, és ezzel nagyon belegázolsz az önbizalmába, mert azt gondolja elfogadott téged és még így se kell senkinek,,, nagyon rossz lehet neki :(
És valóban mai világban ilyen emberből nagyon kevés van, lehet találsz valakit nem őt, aki viszont bántani fog és nem fogad el, de te neked ő fog kelleni mert ő olyan mint az Edward :D ilyen a mai világ... a saját érzelmeink az első :/
nem hiszem hogy tönkre vágnám az önbizalmát
"azt gondolja elfogadott téged és még így se kell senkinek" sok barátnője volt már, úgy tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!