Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adott egy kedves, művelt, szép 29 éves lány. Úgy belemerült eddig a munkájába, hogy nem volt még párkapcsolata, még nem is csókolózott soha. Ti összejönnétek vele?
mocskos,, háát nem tudom, én nem nevezném mocskosnak azt aki normális szexuális/párkapcsolati életet él.
Van 2 véglet, a kérdező inkább az extrémebb, az erősebben extrémebb talán az lenne hogy 10 évesen már nem szűz, végül is 13 évesen lány már lehet ivarérett.
Sose értem ettől ő miért lenne értékesebb ember? ÉS NEM feltétlen kevésbé értékesebb, haabáár tény, hogy valószínűleg kevesebb tapasztalata van e-téren mint mondjuk egy aktívabb szexuális/párkapcsolati életet élő 18 évesnek. Ami nem feltétlen túl jó,
Megvan a válasz. :)
helike13 válasza:
#11: Én lassan a 29-et töltöm és még mindig szűz vagyok, és leszek egy jó darabig (ha nem végig), úgyhogy nem te voltál ezzel a legöregebb......
A válaszíró 51%-ban hasznos válaszokat ad.
# 36/39 Időpont 03-12 13:21
úristen ez level 10-es stalkingolás..:O
úgy látszik abban a kérdésben épp "háháhá én régebb óta vagyok szűz, loser", verseny ment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!