Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adott egy kedves, művelt, szép 29 éves lány. Úgy belemerült eddig a munkájába, hogy nem volt még párkapcsolata, még nem is csókolózott soha. Ti összejönnétek vele?
Igen, össze, de még mennyire. És az sem zavarna, ha prűd, vagy sokat kellene "várni" rá.
Abszolút erényes, a libsi r!banckultusztól mentes, továbbá korban is hozzámillő. Pont ideális :)
29F
"Igen, össze, de még mennyire. És az sem zavarna, ha prűd, vagy sokat kellene "várni" rá.
Abszolút erényes, a libsi r!banckultusztól mentes, továbbá korban is hozzámillő. Pont ideális :)
29F"
mmmm te aztán elkeseredett ember lehetsz hogy ennyi alapján már szinte feleségül vennéd, és akár az idők végezetéig várnál rá,, vagy lehetsz persze aszexuális is,
mondjuk az jó pont, hogy a semmi tehát, 0, zéro, info alapján megtudod ítélni a kérdező személyiségét.
egyébként én is pont ott akadtam el, hogy te már 12 éves korod óta dolgozol kérdező? Hogy már akkor se volt időd egy csókra vagy bármire, szerintem se a munka van itt a háttérben, én meg heti 6 napot dolgozok szinte folyamatosan, mondjuk 6 hétből 1-szer nem, de ez különösebben nem akadályozz.
Jó amúgy hogy ilyen sok infot adsz magadról!
Inkább tisztelem amiatt, hogy nem hagyta átmosatni az agyát a média által. És örülök, hogy vannak még ilyen nők ebben az országban, nem kell Ázsiáig utazni ehhez.
De ha te azt favorizálod, akin végigment a fél falu, meg város a pógimesterrel együtt, akkor lelked rajta, de azt a fajtát inkább kihagynám :)
helike:
Azért a 29 éves szűz, aki ráfogja a munkára az egészet, és a fél falu átment rajta típus között ott a középút....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!