Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Adott egy kedves, művelt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adott egy kedves, művelt, szép 29 éves lány. Úgy belemerült eddig a munkájába, hogy nem volt még párkapcsolata, még nem is csókolózott soha. Ti összejönnétek vele?

Figyelt kérdés

2013. júl. 27. 19:02
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
30%

Igen, össze, de még mennyire. És az sem zavarna, ha prűd, vagy sokat kellene "várni" rá.

Abszolút erényes, a libsi r!banckultusztól mentes, továbbá korban is hozzámillő. Pont ideális :)

29F

2013. júl. 27. 19:29
 22/45 anonim ***** válasza:
30+-osan és kapcsolatra hátrányos munkával meg tudom érteni, de az a kockázat is benne van, hogy utána mindent be akarna pótolni.
2013. júl. 27. 19:42
 23/45 anonim ***** válasza:
65%
Én nőként azt mondom, hogy nem! Pasiban sem kellene olyan ember, aki 29 évesen még 0 párkapcsolati tapasztalattal rendelkezik. Mert egy kapcsolathoz tapasztalat kell. Lesznek majd konfliktusok, amiket meg kell oldani. Tudni kell alkalmazkodni, csiszolódni. Az adott hölgy ebben 14-18 éves szinten áll, tapasztalatok hiányában. Úgyhogy olyannal érdemes kezdenie, akinek hasonlóan nincs semmilyen párkapcsolati tapasztalata, és akkor együtt "tanulhatják".
2013. júl. 27. 19:45
 24/45 anonim ***** válasza:
Ja és még az is kérdés, hogy ha eddig ennyire elmerült a munkában, akkor mi a garancia arra, hogy ezután nem fog? Nemrég panaszkodott egy barátom, hogy a huszonéves barátnője egy év után azzal rúgta fel a kapcsolatukat, hogy ő még a karrierjét építgetné, nem akar családot... pedig előzőleg már ment a jövőtervezgetés. Aki munkamániás, az nem nagyon szokott megváltozni később sem...
2013. júl. 27. 19:47
 25/45 anonim ***** válasza:
Nagy kockázat nincs.
2013. júl. 27. 20:01
 26/45 anonim ***** válasza:
szerintem ez attól függ, hogy miért lett ilyen.
2013. júl. 27. 20:41
 27/45 anonim ***** válasza:

"Igen, össze, de még mennyire. És az sem zavarna, ha prűd, vagy sokat kellene "várni" rá.

Abszolút erényes, a libsi r!banckultusztól mentes, továbbá korban is hozzámillő. Pont ideális :)

29F"

mmmm te aztán elkeseredett ember lehetsz hogy ennyi alapján már szinte feleségül vennéd, és akár az idők végezetéig várnál rá,, vagy lehetsz persze aszexuális is,

mondjuk az jó pont, hogy a semmi tehát, 0, zéro, info alapján megtudod ítélni a kérdező személyiségét.

egyébként én is pont ott akadtam el, hogy te már 12 éves korod óta dolgozol kérdező? Hogy már akkor se volt időd egy csókra vagy bármire, szerintem se a munka van itt a háttérben, én meg heti 6 napot dolgozok szinte folyamatosan, mondjuk 6 hétből 1-szer nem, de ez különösebben nem akadályozz.

Jó amúgy hogy ilyen sok infot adsz magadról!

2013. júl. 27. 20:54
 28/45 anonim ***** válasza:
0%

Inkább tisztelem amiatt, hogy nem hagyta átmosatni az agyát a média által. És örülök, hogy vannak még ilyen nők ebben az országban, nem kell Ázsiáig utazni ehhez.

De ha te azt favorizálod, akin végigment a fél falu, meg város a pógimesterrel együtt, akkor lelked rajta, de azt a fajtát inkább kihagynám :)

2013. júl. 27. 21:14
 29/45 anonim ***** válasza:
100%

helike:

Azért a 29 éves szűz, aki ráfogja a munkára az egészet, és a fél falu átment rajta típus között ott a középút....

2013. júl. 27. 21:16
 30/45 anonim ***** válasza:
Ezt akartam én is mondani, hogy az embernek már némi (!) kapcsolati tapasztalatának kellene lennie ennyi idősen, és ez nem egyenértékű azzal, hogy a fél falu végigment rajta. A kérdésben szereplő hölgyemény még csak nem is csókolózott, nemhogy szexuális tapasztalata nincs...
2013. júl. 27. 21:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!