Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adott egy kedves, művelt, szép 29 éves lány. Úgy belemerült eddig a munkájába, hogy nem volt még párkapcsolata, még nem is csókolózott soha. Ti összejönnétek vele?
Figyelt kérdés
2013. júl. 27. 19:02
11/45 anonim válasza:
Ilyennel még nem találkoztam, de szeretném hinni hogy léteznek. Sokan azt mondják a földönkivüliek is léteznek én bennük is hiszek, bár még eggyet sem láttam.
12/45 anonim válasza:
Ennyire nem lehet belemerülni a munkába, ott más "gond" is van azért...
13/45 anonim válasza:
Azért a csókolózáson az emberek többsége már kamaszkorban átesik... és akkor még azért nem lehetett annyira elmerülve a munkában...
14/45 anonim válasza:
Hát, szerintem is lehet ott más gond.... fiatalon én sem buliztam, elég hamar belemerültem a munkába és lelkesen túlóráztam is, na de az, hogy ennyire ne legyen majdnem 30 éves koromig senki, az nehezen hihető....
Közben volt udvarló akit elhajtott??? Ha igen, az más, ha egyáltalán nem, akkor gázos a leányzó, akár milyen szép is.
16/45 anonim válasza:
Hol élt ez, szatyorban?
Szóval szűz :)
Kicsit gyanús a dolog... De egy patront biztos megér ;)
17/45 anonim válasza:
A kérdező nem túl aktív, így nehéz véleményt alkotni.
18/45 anonim válasza:
Mit csodálkoztok? Sokkal több ilyen van mint gondolnátok.
19/45 anonim válasza:
Tudom, mi fán terem az ilyen ember, úgyhogy tudnék mit kezdeni vele. Viszont ez édes kevés infó. Csak ezért, amit leírsz, biztos nem csorgatnám utána a nyálam, meg nemet se mondanék. Ismerni kéne, vagy valami.
20/45 anonim válasza:
Tudok ilyen lányt, de ő csúnya is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!