Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Mit tennetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mit tennetek a helyemben?

Figyelt kérdés

Novemberben erkezett a varosunkba egy csalad,egy iskolaba jarok a "gyerekekkel"(kamaszok 16-18) es az egyik evfolyam tarsam a 16 eves srac,van par kozos orank is,mint pl a konyha kultura.Ezen az oran egy part alkotunk,es ebbol kifolyolag sokszor atmegyunk egymashoz fozocskezni.Egyre közelebb kerültünk egymashoz.(NEM FELVAGASNAK SZANOM )En a sulim nepszeru diakjai köze tartozom es ezert sokan ismernek, baratkoznak velem,van baratom is, de amit a srac irant erzek az mas.Nyari szunetben is talalkoztunk mivel a szeleink jobban vannak.Anyum es az O apukaja egy korhazban orvosok.Most elhivott a tesoival satorozni a hetvegere es nem tudom,hogy mit csinaljak,menjek el veluk vagy sem?Ja es 2 het mulva lesz egy eskuvo az egyik orvodnak a korhazban es hivatalos vagyok en es anyu is (apukam a tengeren tulon "dolgozik") es Ok is... a baratom akkor nyaral a szuleivel szoval nem fog tudni eljonni vele,mondta,a srac,hogy majd O szorakoztat persze viccelodot(vagyis annak allitotta be)de minden viccben van gazsag.

Kicsit hosszu lett es kacifantos...

Ja es egyszer egy nagyon pici hianyzott hozza hogy ne csokolozzunk,en fent ultem naluk a konyha pulton,O pedig teljesen od jott hozzam ar szinte ossze ert az orrunk mikor becsapodott az ajto (megjott az apukaja.)

Ngyon figyelmes,odaado es piszok jokepu es velem torodik,a szemelyisegemmel es az sem erdekelne szerintem ha "luzer " lennek. Ellenben a baratommal,ugy erzem neha, hogy csak azert jar velem mer egy "csinos darab" vagyok.

Naaaa a kerdesem..

Elmenetek veluk satorozni?

Elhivnad,hogy legyen a kiserod az eskuvon?

Elmondanad neki milyen erzeseket kelt benned?

Szakitanal a baratoddal nem torodve a kovetkezmenyekkel?

2013. júl. 26. 14:17
 1/6 anonim ***** válasza:
csir-ke
2013. júl. 26. 14:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Szakíts a barátoddal és kezdj ki a szakácsfiúval ;)
2013. júl. 26. 14:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem szakacsfiu...hmmm ambar nagyon ugyes a konyhaban,mondjuk nem lattam meg olyanba kezdeni amiben nem volt ugyes :P
2013. júl. 26. 14:28
 4/6 anonim válasza:

Mivel még fiatal vagy, miért ne? :)

1, De mielőtt bármi bonyolódnál az új sráccal, szerintem vess véget a jelenlegi kapcsolatodnak.

Tehát pl. sátorozni csak akkor menj, ha már nincs barátod, mert nem hinném, hogy az jó szemmel nézné. És nem is illő más pasival sátorozni (akkor sem, ha nem csak ketten lesztek).

2, Az esküvőn gondolom ő is ott lesz, ha ismeri a házasodó feleket (vagy a szülők ismerik a kórházból), szóval nem fontos úgy beállítanod a dolgot, hogy ő a "kísérőd". Esküvőztök egyet, ott leszel te is és ő is, ott találkoztok. Ha ő nincs a meghívottak listáján, akkor ismét az a tanácsom, hogy csak akkor hívd el, ha már szakítottál a barátoddal.

3. Nem kell mondani, szerintem tudja ő nagyon jól :)

4. Ha úgy gondolod, hogy szerinte csak egy "csinos darab" vagy, akkor én nem ragaszkodnék hozzá...

Okosan dönts ;)

23/L

2013. júl. 26. 14:29
 5/6 anonim válasza:
Szerintem is ígéretes az új fiú, a vonzalom is megvan köztetek, sok szép élmény vár rátok, de nem kell elsietni semmit! Az egyik legnagyobb élmény a kapcsolat eleje, az ismerkedés varázsa :) Szerintem még ne beszélj vele az érzelmeidről, ha több időt töltötök majd együtt, abból úgyis rájön (ha még nem), hogy neked is tetszik, de előbb zárd le korrekten az előző kapcsolatodat, mindenkinek könnyebb lesz így és nyugodtan ismerkedjetek. Sok sikert!
2013. júl. 26. 14:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy tudom mi var ram mint aa jelenlegi parom exere...tisztaba voltam vele mit muvelt az elozo baratnoivel szakitas utan,de elegge kis uta vltam mikor jarni kezdtem vele....
2013. júl. 26. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!