Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? Megmondanád neki, hogy szereted?

Figyelt kérdés
A történetünk röviden annyi, hogy majdnem fél éve együtt vagyunk a párommal, de ő az állítása szerint még nem szerelmes. Jó minden, elvagyunk, csak nem szerelmes. Azt mondta, hogy belőle hiányzik valami és nem az én hibám. Kezd teljesen felőrölni már ez a dolog.. Tényleg kedves velem, figyelmes, meg stb, de akkor sem az igazi. Úgy érzem én szerelmes vagyok, ezért is fáj ez ennyire. Nagyon sokszor, sok helyzetben úgy érzem hogy úgy megmondanám neki, hogy szeretem, de nem tudom mit tegyek. Lehet még csak rosszabbat tennék vele..
2013. júl. 23. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:
hagyjátok mert később neked rosszabb lesz
2013. júl. 23. 20:42
 2/6 anonim ***** válasza:
ismerős:(
2013. júl. 23. 20:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Az ilyen kapcsolatnak semmi értelme. Ha tudod, hogy nem szeret, nem is tudsz igazán boldog lenni vele. Én elengedném.
2013. júl. 23. 20:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy ő szakítani nem akar. Mert nélkülem sem lenne jó állítása szerint.. én már tényleg nem tudom mit csináljak.
2013. júl. 23. 20:46
 5/6 anonim ***** válasza:
csak ott a kockázat, hogy talál mást akibe szerelmes lesz és akkor otthagy..
2013. júl. 23. 20:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, ez igaz. De ilyen téren teljesen megbízok benne.. habár sosem tudni, benne van a pakliban.
2013. júl. 23. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!