Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondanád neki hogy nem jó az ágyban?
Csak az igazat!
Ebből így nem lesz semmi jó, - se neked, se a kapcsoaltnak
Én nem is értem az ilyen kisfiúkat, hát ő nem látja, hogy te nem mentél el? És még kérdezgeti? Ezt mondani sem kéne, hanem ha már visszatartani nem tudja, akkor vesse be kezét, nyelvét.
Én mondanám, de arra készülj fel, hogy bármilyen finoman is teszed, lehet, hogy nem lesz kedvező a fogadtatás.
ÉN egyszer jártam hasonlóképp, igaz ott 35 éves volt a pasi, ami szerintem már szuper gáz. Mi szakitottunk utána, de én nem bántam meg, mert aki ennyire önző az ágyban, az az élet más területén is az.
Az igen, igazi gyorstüzelő a gyerek, előjátékról, orálról meg nem is hallott, na meg az erogén zónáidat sem hiszem, hogy kényeztetné. Nem tudom az ilyen miféle tapasztalatokat szerzett, de h az előző barátnői sem voltak oda érte az tuti.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!