Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Szakítottunk a barátnőmmel mert tőlünk kivül álló dolgok miatt sokat veszekedtünk, de jól el voltunk és szerettük egymást. Én még úgy érzem szeret, mondta is h szeret és féltékeny rám, nincs még senkije. Megpróbálnátok féltékennyé tenni? Én még szeretem azt szeretném ha ő jelezné, hogy ki akar békülni velem, de amint megtudom, hogy valaki más érdekli én is tovább lépek. Ő mondta ki, hogy szakítani akar de biztos úgy gondolta, hogy sms-eket fogok írogatni meg keresni fogom, mert egyszer már történt ilyen és akkor én kerestem őt, elmondtam neki, hogy nekem mennyire rossz. Ti nyomulnátok rá másodjára is vagy hagynátok hagy jöjjön rá magától ki fontos neki? Én jelenleg úgy érzem elbuknám a büszkeségem ha másodjára is én akarnék békülni.
2013. júl. 23. 13:06
 1/3 anonim ***** válasza:
ne te béküljél
2013. júl. 23. 13:08
 2/3 anonim ***** válasza:
próbáld meg, hogy milyen nélküle...próbálj meg boldog lenni. Ha látja boldog vagy nélküle, vagy küzd érted vagy feladja...attól függ szeret e
2013. júl. 23. 13:11
 3/3 A kérdező kommentje:
most pont azt teszem amit írtál
2013. júl. 23. 13:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!