Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakit szeretsz, kibírsz nélküle akár egy hetet is?
Sziasztok.
Adott egy párkapcsolat... Kicsit a nő része szingli akar lenni, mivel egy házasságból jött ki, mellettem. Kibírhat valaki aki elvileg szereti a másikat úgy, hogy egy hétig fel se hívja?
Az egy hét számomra még pont kibírható. Van, hogy csak hetente tudunk találkozni, de azt is elég nehéz kivárni. Pedig minden nap szoktunk beszélni. Viszont 2 hónap.. Azt már nem tudom, hogy bírnám ki
19/L
Ez a szünet csak egy butaság!
Ha szeretek valakit, nem akarok nélküle lenni.
Ha nélküle akarok lenni, nem szeretem.
Én el tudom képzelni. Hasonló helyzetben voltam egy éve, éreztem hogy egyedül kell lennem, de féltem hogy nem várna meg. Ezért inkább összeköltöztünk. És nem egész egy évig húztuk... ebben pedig nagyon benne volt, hogy hiába szerettem, magát a kapcsolatot a hátam közepére se kívántam. Ő boldog volt, ha meleg vacsorával vártam haza, én utáltam főzni. És rengeteg ilyen kis apróság.
Most sajnálom a dolgot, nagyrészt erre ment rá. Jobb lett volna, ha inkább akkor várunk, de cserébe nem lesz vége ilyen rövid idő alatt.
(Ironikus, hogy amint vége lett, szinte azonnal udvarolni kezdett más, akinek szívesen fogadom az udvarlását. Ennek ellenére rettenetesen félek, hogy megint ugyanúgy szúrom el, ezért nagyon igyekszem a dolgot minél lassabbra venni. De még így is gyors, mert egyszerűen nem vagyok készen rá. Kellene néhány hónap, talán egy év is... de várhatok annyit? Nem tudom..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!