Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy fiú akit majdnem egy éve ismerek. Amióta csak ismerem azon van, hogy megszerezzen engem, nagyon aranyos, meg szeretem is, nem is lenne ezzel probléma de ő 15 éves én meg 17. Mondtam neki hogy engem zavar a kor , mert ha nem lenne ilyen fiatal simán összejönnék vele. Mit csináljak ? Szegényt nem akarom bolondítani , de nagyon küzd értem és tökre kitartó. Mit csináljak ? Az gáz lenne ha össze jönnék vele ? Ti mit csinálnátok a helyembe ?
Értelmes válaszokat várok, köszönöm.
17/l
2013. júl. 23. 12:11
1/5 anonim válasza:
Ha tetszik és egyébként összejönnél vele, akkor ne légy ilyen felszínes! Ne azzal foglalkozz, hogy hány éves, hanem hogy mennyire tetszik. Nem ez a döntő egy kapcsolatnál!
2/5 anonim válasza:
Miért lenne gáz, ha összejönnétek? A kor nem számít... :)
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigieket, de várok még válaszokat :)
2013. júl. 23. 12:20
4/5 anonim válasza:
Tudod... a szerelem vak. Nem kor szerint választja meg a párokat. Áldásom rátok legyetek boldogok! :)
5/5 anonim válasza:
Ha tetszik, és rendes akkor miért ne? Nem gáz egyáltalán szerintem ha félreteszed a korkülönbséget és úgy el tudod képzelni magad mellette akkor csináld. A kor nem számít (: csak annak aki mindenben a hibát keresi. remélem tudtam segíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!