Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működne? 220-km a távolság.17/L
Megismertem egy nagyon kedves, helyes fiút, szerinte is aranyos vagyok és szép. 3 hete beszélgetünk folyamatosan, és kezdem azt észrevenni, hogy belezúgok. Szinte ugyanaz az érdeklődési körünk, mindenben egyetértünk, a gond a távolság. Mondta, hogy minden akadályt legyőz,ami hozzám vezet,és megérti a kételkedésemet afelől hogy nem beszél más csajokkal csak velem.De nem tudom. Esélytelen lenne, hogy járjunk, inkább felejtsem el? :/
Mindenhogy ő az akiről álmodom, teljesen tehetetlen helyzetben vagyok. :(
Szerintem akadály.
Ha szeretsz valakit akkor vágysz a testi közelségre,együttlétre..
Azt nevezed te kapcsolatnak amikor webkamerán beszélsz valakivel néhányszor és heti 1 órára találkoztok?
Ha az internetes beszélgetésen kívül vannak másmilyen igényeid is, akkor valószínűleg nem működne. Ha ő is ugyanolyan korú és anyagilag függ, akkor egyáltalán nem; ha független akkor talán igen - de nem hosszútávon.
Másrészt óvatosan, a távolság meg az internet szépíti a dolgokat.
és hány éves a srác ?
figyelj én ebből már tanultam. csak az elején szép és jó minden amíg nem ismer a srác addig minden szépet mond, aztán ha megkapott már le is sz*r
mert ő egy kamugép, és kb azóta nem vagyunk együtt 3 hete..
(mintha vmikor együtt is lettünk volna ..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!