Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek működne? 220-km a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek működne? 220-km a távolság.17/L

Figyelt kérdés

Megismertem egy nagyon kedves, helyes fiút, szerinte is aranyos vagyok és szép. 3 hete beszélgetünk folyamatosan, és kezdem azt észrevenni, hogy belezúgok. Szinte ugyanaz az érdeklődési körünk, mindenben egyetértünk, a gond a távolság. Mondta, hogy minden akadályt legyőz,ami hozzám vezet,és megérti a kételkedésemet afelől hogy nem beszél más csajokkal csak velem.De nem tudom. Esélytelen lenne, hogy járjunk, inkább felejtsem el? :/

Mindenhogy ő az akiről álmodom, teljesen tehetetlen helyzetben vagyok. :(

2013. júl. 22. 22:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Az emberek jönnek azzal h a távolság nem akadály. Nem akadály de nem is könnyű. Nagyon megnehezít egy kapcsolatot de tudod ha két ember szereti egymást akkor a távolság az semmiség :)
2013. júl. 22. 22:34
 2/16 anonim ***** válasza:
nem akarlak elszomorítani de szerintem nem működik nekem úgy nem működött hogy mielőtt felköltöztek Pestre (debreceni vagyok) több hónapig jártunk és hidd el én is igy voltam vele hogy ő az igazi és ezzel most is így vagyok de szakítottunk nem tehettünk mást
2013. júl. 22. 22:37
 3/16 anonim ***** válasza:

Szerintem akadály.

Ha szeretsz valakit akkor vágysz a testi közelségre,együttlétre..

Azt nevezed te kapcsolatnak amikor webkamerán beszélsz valakivel néhányszor és heti 1 órára találkoztok?

2013. júl. 22. 22:43
 4/16 anonim ***** válasza:

Ha az internetes beszélgetésen kívül vannak másmilyen igényeid is, akkor valószínűleg nem működne. Ha ő is ugyanolyan korú és anyagilag függ, akkor egyáltalán nem; ha független akkor talán igen - de nem hosszútávon.

Másrészt óvatosan, a távolság meg az internet szépíti a dolgokat.

2013. júl. 22. 22:43
 5/16 anonim ***** válasza:
Szerintem megpróbálni is butaság. Nem működne. Több ismerősöm próbálta már meg mikor ők felnőttek és nem 17 évesek,de nem sikerült..
2013. júl. 23. 10:43
 6/16 anonim ***** válasza:

és hány éves a srác ?

figyelj én ebből már tanultam. csak az elején szép és jó minden amíg nem ismer a srác addig minden szépet mond, aztán ha megkapott már le is sz*r

2013. júl. 23. 10:56
 7/16 A kérdező kommentje:
17 éves Ő is.Nem tudom ,azt mondta,hogy be fogja nekem és barátaimnak bizonyítani,hogy Ő nem olyan mint a többi fiú.Eddig jó úton halad.
2013. júl. 23. 10:58
 8/16 anonim ***** válasza:
remélem nem az exem az .. :D
2013. júl. 23. 10:59
 9/16 anonim ***** válasza:

mert ő egy kamugép, és kb azóta nem vagyunk együtt 3 hete..

(mintha vmikor együtt is lettünk volna ..)

2013. júl. 23. 11:00
 10/16 A kérdező kommentje:
Reménykedünk benne :))))))
2013. júl. 23. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!