Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szakítást mennyire nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítást mennyire nehéz feldolgozni? 17/F

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok. Első kapcsolatomon vagyok túl, ami 10 hónapig tartott. Én szakítottam, mert habár nagyon szerelmes voltam(vagyok) s szeret(t)em, nem tudtam elviselni egyes helyzetekben hogy viselkedik s a jelleme se tetszett teljesen. Mennyi idő, míg újra felépülök, felejteni tudok? Nagyon rossz érzés... Mennyire könnyű feldolgozni? Persze, tudom hogy személyfüggő, de mégis átlagban, kb... Köszönöm előre.

2013. júl. 22. 16:50
 1/3 anonim válasza:
Fiatal vagy még,most abban a korszakban vagy ahol egyik nőt a másikkal kell megsíratni.Szedj fel gyorsan valakit vígaszképp,és ne buslakodj tovább :)
2013. júl. 22. 16:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ilyen... Komoly kapcsolatot terveztem s szeretnék továbbra is ilyen maradni. Azért köszönöm :)
2013. júl. 22. 17:00
 3/3 anonim válasza:
Majd kinövöd,légy erős,az idő segit.
2013. júl. 22. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!