Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom létezik ilyen, de ti hogy dolgoztátok fel?
Figyelt kérdés
Tehát, együtt vagy partnereddel 1-2-3 évet. Akárhányat. És sok szép is volt a veszekedések mellett persze. Mikor vége lenne a kapcsolatnak sok körülmény miatt, mindig próbáljátok legyőzni, de magatokon nem változtattok, hogy jobb legyen. Tudom butaság, de mikor kimondjátok, hogy vége akkor újra próbáljátok... Ez így megy sokszor. És végül annyira megsértitek egymást, hogy nem is akartok egymásról hallani. Pár napra rá az exeteknek lett egy szerelme.... Hogy dolgozzátok fel, vagy mit csináltok ilyenkor? Tehát kvázi már gyűrű nélküli jegyesed volt, tiéd volt szinte az otthona, és most azt a kedvességet, szeretet, érzéseket más kapja meg. Mit lehet ilyenkor tenni?2013. júl. 21. 15:35
1/5 anonim válasza:
lenyellni ezt a nagy békát. nemtudsz mást tenni.
megrágott kapcsolat volt azalapján ahhogy írtad, szóval ez már sosem lenne olyan.
bele kell törödn, és mihamarabb neked is továbblépni.
2/5 anonim válasza:
velem pont ez történt, már 2 éve próbálom továbtenni magam , de nem megy, esetleg egy újj kapcsolat , persze csak akkor müködik ha jobban szereted az uj kapcsolatban a partneredet mint a régit , az segít felejteni , bár nekem ez sem sikerült, de úgy látszik az exemnek igen.
3/5 A kérdező kommentje:
Az egészben a vicc, hogy fészbúkján próbál bosszút adni! Nem értem miért, hisz ő is azt csinálta amit én, bár én bevallottam. Illetve ez szánalmas és gyerekes dolog szerintem. Nem értem azt, hogy lehetett ilyen kapcsolatom... Rám nézve ez a szánalmas!
2013. júl. 21. 17:35
4/5 anonim válasza:
idő idő idő. sok idő, nincs más megoldás. emellett nyitni kifelé, ismerkedni, barátokkal lenni, új dolgokat kipróbálni, változtatni a külsődön... csak ez segít. idővel jön az elfogadás és a továbblépés. kitartás!
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm!! :)
2013. júl. 21. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!